Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Derde seizoen van Euphoria verschijnt in 2025

Fans van Euphoria zullen iets langer moeten wachten op het derde seizoen van het tienerdrama.

HBO-chef Casey Bloys zei tijdens een presentatie in New York City dat het drama van Sam Levinson pas in 2025 terugkeert. Hetzelfde nieuws werd gedeeld over de terugkeer van The Last of Us en The White Lotus en de première voor IT-prequelserie Welcome To Derry.

In een interview met Elle in augustus beschreef Levinson seizoen drie als een 'film noir' en deelde hij dat Zendaya's personage van een herstellende verslaafde "zou onderzoeken wat het betekent om een individu met principes te zijn in een corrupte wereld".

Euphoria

Euphoria speelt zich af in het fictieve stadje East Highland, Californië, die op zoek zijn naar hoop terwijl ze balanceren tussen de spanningen van liefde, verlies en verslaving. De serie is gebaseerd op de gelijknamige Israëlische serie van Ron Leshem en Daphna Levin.

Het derde seizoen van de serie is uitgesteld en het komende seizoen zal onvermijdelijk een aantal grote veranderingen hebben. Angus Cloud, die de rol van Fez speelde, is onverwacht overleden en het is onduidelijk hoe de serie met dit verlies zal omgaan.

Barbie Ferreira kondigde vorig jaar ook aan dat ze uit de serie zou stappen en niet zou terugkeren voor het derde seizoen. Eerder dit jaar vertelde Ferreira over haar redenen om de serie te verlaten en dat ze niet bekend wilde staan als de 'dikke vriendin'.

In een gesprek met Dax Shepherd op zijn Armchair Expert podcast legde ze uit dat ze dacht dat er geen plek was voor haar personage Kat.

"Ik denk dat er plaatsen waren waar ze naartoe had kunnen gaan. Ik denk alleen niet dat het in de serie had gepast," zei ze in een interview op de Armchair Expert podcast. "Ik weet niet of het haar recht zou doen en ik denk dat beide partijen wisten dat ik echt niet de dikke beste vriendin wilde zijn. Ik wil dat niet spelen en ik denk dat zij dat ook niet wilden. Ik zou haar zo lang gespeeld hebben als van me gevraagd werd."
Video on youtube
Vorige aflevering
All My Life, My Heart Has Yearned for a Thing I Cannot Name
All My Life, My Heart Has Yearned for a Thing I Cannot Name
02x08
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Euphoria