Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Productie van derde seizoen van Euphoria loopt vertraging op

Omdat bedenker Sam Levinson nog steeds werkt aan scripts voor het aankomende derde seizoen van HBO's Euphoria, zijn de opnameplannen tijdelijk uitgesteld.

De cast heeft toestemming gekregen om in de tussentijd andere acteerklussen aan te nemen.

"HBO en Sam Levinson blijven toegewijd aan het maken van een uitzonderlijk derde seizoen", aldus het netwerk in een verklaring. "In de tussentijd staan we onze veelgevraagde cast toe om andere kansen na te jagen."

Euphoria

Volgens bronnen was er nog geen vaste startdatum voor de productie van seizoen drie, maar het filmen zou binnen een paar maanden beginnen.

Gevraagd naar haar vrije tijd na de South by Southwest-première van haar nieuwe horrorfilm, Immaculate, eerder deze maand, zei Sydney Sweeney: "Ik ga door naar Euphoria."

Het veelgeprezen drama, waarvan het tweede seizoen meer dan twee jaar geleden werd uitgezonden, zag de carrières van de cast exploderen.

Er zijn verschillende filmsterren, Zendaya, Sweeney, Jacob Elordi en Colman Domingo, die een terugkerende rol heeft en net een Oscarnominatie heeft ontvangen. Storm Reid won eerder dit jaar een Emmy voor The Last of Us. Ze zijn allemaal erg gewild, waardoor HBO heeft besloten dat ze ander werk mogen doen tijdens de productievertraging omdat de vaste acteurs van de serie in de eerste plaats aan Euphoria verbonden zijn.

Volgens bronnen is er ook gesproken over de mogelijkheid om een film te maken in plaats van een derde seizoen, maar de focus is weer verschoven naar het produceren van een nieuw seizoen.

Casey Bloys, voorzitter en CEO van HBO en Max Content, zei in november dat het de bedoeling was dat seizoen drie van Euphoria in 2025 van start zou gaan. Dat blijft het doel.

In een interview met Elle in augustus beschreef Levinson seizoen drie als een 'film noir' en deelde hij dat het personage van Zendaya, een herstellende verslaafde, "zou onderzoeken wat het betekent om een individu met principes te zijn in een corrupte wereld".

Domingo gaf onlangs een kijkje in het volgende seizoen toen hij sprak over de vertraging. "Sam is iemand die schrijft en herschrijft en weer herschrijft, omdat ik denk dat hij worstelt met wat belangrijk is", vertelde hij GQ in een interview. "Hij reageert onmiddellijk op wat er mis is in de wereld. Ik weet dat het enige wat ik je kan vertellen is dat hij erg geïnteresseerd is in de existentiële vraag wie we op dit moment zijn. Onze zielen. Dat is wat hij wil uitzoeken met seizoen drie."

Tussen seizoen twee en drie verloor de Euphoria-familie ster Angus Cloud en producent Kevin Turen.

Euphoria speelt zich af in het fictieve stadje East Highland, Californië, waar mensen op zoek zijn naar hoop terwijl ze de spanningen van liefde, verlies en verslaving met elkaar in evenwicht houden. De serie is gebaseerd op de gelijknamige Israëlische serie van Ron Leshem en Daphna Levin.

De serie heeft negen Emmy Awards gewonnen in de eerste twee seizoenen, waaronder twee voor Zendaya, waardoor zij de jongste tweevoudige Lead Actress In a Drama Series Emmy-winnaar is, en één voor Domingo.
Vorige aflevering
All My Life, My Heart Has Yearned for a Thing I Cannot Name
All My Life, My Heart Has Yearned for a Thing I Cannot Name
02x08
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Euphoria