Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Everyone Else Burns vernieuwd met tweede seizoen door The CW

Voorafgaand aan de première van seizoen 1 heeft The CW een tweede seizoen besteld van de veelgeprezen apocalyptische familiekomedie Everyone Else Burns.

De vernieuwing van de CW volgt op de verlenging van de Britse serie door Channel 4 in augustus. Het eerste seizoen gaat op donderdag 26 oktober om 21.30 uur in première op The CW.

Everyone Else Burns is een briljante en bijtend grappige serie die zowel over familie als over het einde der tijden gaat”, aldus Brad Schwartz, president van Entertainment bij The CW Network. “Er is echt geen andere komedie op televisie zoals deze, en we zijn blij om samen te werken met de enorm getalenteerde schrijvers en producenten om de uniek hilarische Lewis-familie voor een nieuw seizoen naar The CW te brengen.”

14207 Everyone Else Burns 1

Everyone Else Burns volgt de Lewises, een strikt religieuze familie die gelooft dat de wereld binnen tien jaar zal vergaan. Patriarch David (Simon Bird) verlangt ernaar dat de kerk hem promoveert. De lankmoedige Fiona (Kate O’Flynn) hunkert naar een leven dat verder gaat dan preken en squashen. Aaron (Harry Connor) is een model jonge gelovige – behalve dat zijn tekeningen de rest van de familie laten zien die in de hel brandt. En de angstige 17-jarige Rachel (Amy James-Kelly) staat op het punt verliefd te worden op iemand die haar sociale leven kan redden, maar ook haar ziel kan vervloeken.

De serie is geschreven door Dillon Mapletoft en Oliver Taylor en seizoen twee is gecoproduceerd door Jax Media (onderdeel van Imagine Entertainment) en Universal International Studios (een divisie van Universal Studio Group), in samenwerking met The CW Network en Channel 4. De producenten zijn onder andere Brooke Posch, Tony Hernandez en Jax Media's Molly Seymour, evenals Dillon Mapletoft en Oliver Taylor.
Video on youtube
Vorige aflevering
Episode 6
Episode 6
01x06
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Everyone Else Burns