Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Netflix-serie Everything Now krijgt geen tweede seizoen

Tienercomedy-dramaserie Everything Now komt niet terug voor een tweede seizoen.

Netflix heeft de Britse serie gecanceld, zo blijkt uit een interview met Dylan Brady op Film Update. De acteur was betrokken bij het schrijven van de serie en schreef de zesde aflevering.

De serie Everything Now, met in de hoofdrollen Sophie Wilde, Lauryn Ajufo, Harry Cadby, Noah Thomas, Stephen Fry, Niamh McCormack, Sam Reuben, Vivienne Acheampong en Alex Hassell, startte in oktober 2023.

Everything Now

Netflix onthulde het volgende over het plot van de serie:

"Wanneer de zestienjarige Mia terugkeert naar huis na een langdurig herstel van een eetstoornis, wordt ze teruggestuurd naar de chaotische wereld van de zesde klas om erachter te komen dat haar vrienden verder zijn gegaan met het tienerleven zonder haar. Samen met een steeds langer wordende bucketlist, drie beste vriendinnen en een grote nieuwe liefde, stort Mia zich halsoverkop in een wereld van daten, feesten en eerste kussen, waarbij ze al snel ontdekt dat niet alles in het leven gepland kan worden.

Brady zei het volgende over het cancelen van de serie:

"Ik had een script geschreven voor seizoen twee... We hadden een paar geweldige ideeën, maar ik ben bang dat we overgeleverd zijn aan het algoritme. Het is echt moeilijk omdat tv historisch gezien op één manier heeft gewerkt, namelijk een langzame, consistente groei over meerdere seizoenen, in tegenstelling tot deze mentaliteit die we nu zien, waarbij het lijkt op 'Als het niet 16 miljoen views krijgt in de eerste 28 dagen, is het voor niemand de moeite waard'.

Het is echt ontmoedigend om te zien, omdat ik denk dat er ook veel mensen zijn die weigeren te investeren in een nieuwe serie in de wetenschap dat het misschien wel wordt gecanceld. Ik hoop dat dat landschap zal veranderen en ik hoop dat we kunnen stoppen met het behandelen van kunst en televisie als een product dat overgeleverd is aan de genade van een algoritme, want een algoritme is geen mens en dingen hebben vaak gewoon wat tijd nodig. Als ze de ruimte krijgen om te groeien, kunnen ze veranderen in prachtige dingen."
Vorige aflevering
Episode 8
Episode 8
01x08
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Everything Now