Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Vierde seizoen van Paramount's Evil met Katja Herbers wordt het laatste

Er komt geen vijfde seizoen voor Evil. De Paramount+ serie van Robert en Michelle King is gecanceld en zal eindigen met het aankomende vierde seizoen.

De streamer heeft bekend gemaakt dat er vier bonusafleveringen zijn besteld die binnenkort in New York City in productie gaan om de verhaallijn af te ronden. Paramount+ heeft ook een teaser trailer voor het laatste seizoen vrijgegeven. Die kun je onderaan dit nieuwsbericht bekijken.

Evil

"Robert en Michelle King hebben een unieke en zeer onderhoudende manier gecreëerd om het snijvlak van religie en wetenschap te verkennen," zei Jeff Grossman, Executive Vice President Programming, Paramount+. "We bedanken Robert, Michelle en de immens getalenteerde cast en crew van Evil en zijn ongelooflijk trots op hun gezamenlijke werk aan de serie. We kunnen niet wachten om te zien wat er in petto is voor deze personages, in wat zeker een nagelbijtende, wilde rit van een laatste seizoen zal worden."

Het vierde en laatste seizoen van Evil gaat in mei van start. Een specifieke datum is nog niet bekend.

Het filmen van seizoen vier eindigde begin mei 2023 tijdens de schrijversstaking. De timing was verdacht vanwege de staking, maar bronnen benadrukten destijds dat de beslissing om de productie stop te zetten werd genomen vanwege een persoonlijke familiekwestie waarbij een van de acteurs in de serie betrokken was, waardoor hun beschikbaarheid om de scènes af te maken werd beïnvloed.

"Het is moeilijk om het vermogen van Robert en Michelle King te onderstrepen om op een slimme manier tot nadenken stemmende verhalen te maken die keer op keer creatieve grenzen verleggen, en Evil is daarop geen uitzondering", zegt David Stapf, president van CBS Studios. "We zijn er trots op hen partners te mogen noemen en willen hen beiden, Liz Glotzer, de hele cast en de crew bedanken voor het tot leven brengen van deze complexe personages jaar na jaar, nu we dit laatste seizoen van Evil vieren."

Evil is een psychologisch mysterie dat de oorsprong van het kwaad onderzoekt op de scheidslijn tussen wetenschap en religie. In de serie spelen Katja Herbers, Mike Colter, Aasif Mandvi, Michael Emerson, Andrea Martin, Kurt Fuller, Christine Lahti, Brooklyn Shuck, Skylar Gray, Maddy Crocco en Dalya Knapp de hoofdrollen.

"We willen Paramount+ bedanken voor het geven van vier bonusafleveringen om Evil in de wereld in stijl te beëindigen," zeiden Robert en Michelle King, medescheppers, showrunners en uitvoerend producenten van Evil. "We zullen deze serie en cast missen. In veel opzichten was het een droomproject, maar helaas zal Evil (slechtheid) Evil overleven. Tot ziens in mei."

Evil wordt geproduceerd door CBS Studios in samenwerking met King Size Productions. Robert King, Michelle King, Liz Glotzer, Rockne S. O'Bannon en Sam Hoffman zijn de uitvoerende producenten. De serie wordt internationaal gedistribueerd door Paramount Global Content Distribution.

Hieronder kun je de teaser trailer voor het vierde seizoen van Evil bekijken.
Video on youtube
Vorige aflevering
How to Dance in Three Easy Steps
How to Dance in Three Easy Steps
04x06
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_merase
20 feb 2024 11:31 -
Kan niet wachten op het laatste seizoen met een uitmuntende Katja!
Reageer
avatar_BlackBiker
20 feb 2024 12:00 -
Goede serie! Ik ben blij dat het verhaal netjes afgerond wordt. Heel benieuwd naar het laatste seizoen.
Reageer
Evil