Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Startdatum en officiële trailer voor het laatste seizoen van Evil

Erwtensoep braaksel en de griezeligste wezens maken hun opwachting in de officiële trailer voor het laatste seizoen van Evil op Paramount+.

De serie, die onlangs in New York City is begonnen met de productie van de eerder aangekondigde vier bonusafleveringen, gaat donderdag 23 mei van start. In totaal zullen veertien afleveringen het vierde en laatste seizoen vormen. Paramount+ kondigde vorige maand aan dat dit de laatste reeks van Evil zou zijn.

Evil

In de komende afleveringen blijven Kristen (Katja Herbers), David (Mike Colter) en Ben (Aasif Mandvi) zaken beoordelen die te maken hebben met eigenzinnige technologie, bezeten varkens, demonische onderdrukking en aantasting, een dansmuze opgeroepen door vermeende heksen en een kwaadaardig relikwie. Leland probeert Kristen te verleiden tot het opvoeden van een antichristelijke baby die met haar eicel is verwekt.

David wordt gerekruteerd door de geheime dienst van het Vaticaan om "op afstand te kijken", een paranormaal vermogen om het onzichtbare te zien en zo het kwaad op te sporen. Ben wordt geraakt door een ionenstraal, waardoor hij visioenen ziet van een jinn die hem treitert, totdat hij een ongebruikelijke oplossing ontdekt om deze uit te bannen. Uiteindelijk realiseren ze zich alle drie dat ze nog maar een paar weken hebben om zaken te beoordelen omdat de parochie heeft besloten het team te ontbinden wegens geldgebrek. Dit culmineert in een laatste confrontatie met Leland en de 60 families die het Kwaad in de moderne wereld vormen.

In de serie spelen ook Michael Emerson, Kurt Fuller, Andrea Martin, Christine Lahti, Brooklyn Shuck, Skylar Gray, Maddy Crocco en Dalya Knapp.

Evil wordt geproduceerd door CBS Studios in samenwerking met King Size Productions. Robert King, Michelle King, Liz Glotzer, Rockne S. O'Bannon en Sam Hoffman zijn de uitvoerende producenten. De serie wordt internationaal gedistribueerd door Paramount Global Content Distribution.

Hieronder kun je de officiële trailer voor het vierde seizoen van Evil bekijken.
Video on youtube
Vorige aflevering
Fear of the Other
Fear of the Other
04x12
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_BlackBiker
09 apr 2024 17:29 -
Ik ben heel benieuwd en heb heel veel zin in dit laatste seizoen. Laat maar komen!
Reageer
Evil