Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Katja Herbers houdt hoofdrol in Amerikaanse serie Evil

Katja Herbers houdt één van de hoofdrollen in de Amerikaanse bovennatuurlijke serie Evil. De Nederlandse actrice heeft bijgetekend voor een tweede seizoen van de serie.

Zender CBS maakte gisteren bekend dat er een tweede seizoen van Evil besteld is en dat betekent meer werk voor Katja Herbers. De 39-jarige Nederlandse speelt in de serie de rol van Kirsten Bouchard, een psychologe die samen met een priester in opleiding (Mike Colter) misdaden met een bovennatuurlijke touch onderzoekt. De serie Evil ging in september in première. Inmiddels zijn vier van de dertien afleveringen van het eerste seizoen uitgezonden.


Katja Herbers

Voor Katja Herbers is Evil zeker niet de eerste Amerikaanse televisieserie waarin ze te zien is. Eerder speelde ze rollen in Westworld, Manhunt, The Leftovers en Manhattan. In Nederland kennen we haar uit de serie Divorce.

CBS heeft ook nieuwe seizoenen besteld van de komedieseries Carol's Second Act, The Unicorn en Bob Hearts Abishola, zo werd dinsdag bekend. Deadline meldt wel dat van die series vooralsnog een beperkt aantal afleveringen is besteld. CBS wil waarschijnlijk eerst bekijken of de kijkcijfers nog positief zijn.
Vorige aflevering
Fear of the Future
Fear of the Future
04x11
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_BlackBiker
31 okt 2019 15:22 -
Goede zaak, de serie wordt steeds leuker.
Reageer
Evil