Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Trailer vrijgegeven voor NBC's nieuwe comedyserie Extended Family

Jon Cryer (Two and a Half Men) keert terug naar komedie in Extended Family van NBC, samen met Abigail Spencer en Donald Faison.

De serie, gemaakt door Mike O'Malley, volgt Jim (Cryer) en Julia (Spencer) na een minnelijke scheiding, waarbij ze besluiten om hun kinderen thuis op te voeden en om de beurt te beslissen wie er bij hen mag blijven. Het navigeren door de wateren van echtscheiding en het delen van kinderen wordt ingewikkelder voor Jim wanneer Trey (Faison), de eigenaar van zijn favoriete sportteam, in beeld komt en Julia's hart wint.

Het netwerk heeft zojuist een eerste blik op de komedie laten vallen waarin de cast vertelt over hun ervaring met het samenwerken.

Extended Family

"Het is een koppel, maar niet op een ondeugende manier," zegt Spencer in de clip over de premisse van de serie.

Spencer merkt ook op dat ze "het werk van Jon Cryer al vele, vele jaren bewondert en bekijkt en om daadwerkelijk met hem in de scènes te zitten is echt ongelooflijk." Faison sloot zich aan bij Spencers mening over het werken tegenover de Two and a Half Men-acteur en zei: "Het is een droom die uitkomt."

De cast bestaat ook uit Sofia Capanna en Finn Sweeney. O'Malley is showrunner en uitvoerend producent. Tom Werner, Jon Cryer, Wyc Grousbeck, Emilia Fazzalari, George Geyer, Victor Levin, Victoria Morrow en James Widdoes produceren ook.

Lionsgate produceert in samenwerking met Universal Television, een divisie van Universal Studio Group. Extended Family gaat in première op dinsdag 2 januari op NBC.

Hieronder kun je de trailer voor Extended Family bekijken.
Video on youtube
Vorige aflevering
The Consequences of Considering the Consequences
The Consequences of Considering the Consequences
01x13
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Extended Family