Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Trailer voor nieuwe Hulu-comedyserie Extraordinary

Trailer voor nieuwe Hulu-comedyserie Extraordinary

Extraordinary komt binnenkort naar Hulu, en de streamingdienst heeft de eerste trailer voor de comedyserie vrijgegeven.
Máiréad Tyers (Tell Me Everything), Siobhan McSweeney (The Fall), Robbie Gee (Berlin Station), Sofia Oxenham (Cursed (2020)), Bilal Hasna (Screw), Luke Rollason (Industry), Safia Oakley-Green (Sherwood (2022)) en Ned Porteous (Bridgerton) spelen de hoofdrollen in de comedyserie, die volgende maand met acht afleveringen verschijnt.

De serie volgt een jonge vrouw (Tyers) die leeft in een realiteit waarin iedereen in de wereld een superkracht ontwikkelt, behalve zij.

Hulu onthulde meer over de nieuwe serie in een persbericht:

"Hulu heeft de officiële trailer vrijgegeven voor de nieuwe comedyserie Extraordinary, een hilarische nieuwe draai aan superkrachten van debuterend schrijfster Emma Moran en de producenten van Killing Eve.

Alle acht afleveringen komen uit op woensdag 25 januari.

Extraordinary speelt zich af in een wereld waar iedereen een kracht ontwikkelt op zijn achttiende verjaardag... iedereen, behalve Jen. Zij wordt 25 en wacht nog steeds om de hare te krijgen. Ze is niet eens kieskeurig over wat dat zou kunnen zijn: supersnelheid? Laser ogen? De mogelijkheid om elke keer een USB op de juiste manier aan te sluiten? Ze neemt het aan. Als een rups omringd door vlinders voelt Jen zich niet in staat om vooruit te komen. Ze zit vast in een doodlopende baan in een feestwinkel en heeft af en toe iets met Luke, een onbetrouwbare jongeman met het irritant coole vermogen om te vliegen.

Gelukkig heeft Jen Carrie om haar ervan te weerhouden in haar eigen zelfmedelijden te zwelgen. Onafscheidelijk sinds school, hun relatie wisselt tussen zus, ouder en wingman. Samen delen ze een flat in Oost-Londen met Carrie's langdurige vriend, Kash. Carrie heeft de kracht om de doden te kanaliseren, maar voelt zich overschaduwd door haar eigen feesttruc: geeft niemand iets om wat zij te zeggen heeft? Kash neemt zijn kracht - het vermogen om de tijd terug te draaien - heel serieus, maar hij is er niet vies van die te gebruiken om kleine verlegenheden ongedaan te maken, of momenten waarop hij precies het verkeerde zegt tegen de lankmoedige Carrie. Het vierde lid van de flat is een zwerfkat, door de bende Jizzlord genoemd, die een verrassend geheim bewaart: het blijkt dat zelfs katten meer macht hebben dan Jen.

Op drift in een grote, verwarrende wereld en gewapend met niets anders dan een beetje hoop en veel wanhoop, begint Jen haar reis om haar misschien-superkracht te vinden. Maar terwijl ze dat doet, ontdekt ze misschien het plezier van gewoon oké zijn.

Geschreven door bedenker en schrijfster van de serie Emma Moran, een uitstekende debuterende schrijfster met een geheel eigen stem, en geregisseerd door Toby McDonald (Ragdoll), Jennifer Sheridan (Rules of the Game), en Nadira Amrani (On the Edge), is dit een frisse, innovatieve comedyserie over jong zijn en je draai vinden in een verwarrende wereld, wanneer alles wat je ooit zult zijn 'gewoon' is.

Extraordinary wordt geproduceerd door Sally Woodward Gentle, Lee Morris en Charles Dawson voor Sid Gentle Films, het BAFTA, Golden Globe, Emmy en Peabody Award-winnende productiebedrijf achter Killing Eve. De serie wordt geproduceerd door Charlie Palmer en uitgevoerd door Johanna Devereaux, Vice President, Scripted Content, voor Disney+."

Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (1)

BlackBiker
2 januari 2023, 20:06
Klinkt als een leuke en originele insteek op het bijna uitgekauwde superhelden genre. Die gaat op de kijklijst.
0
Log in om een reactie achter te laten