Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Tweede seizoen Fair Trade binnenkort op Prime Video en Streamz

Tweede seizoen Fair Trade binnenkort op Prime Video en Streamz

Het tweede seizoen van de Belgische misdaadserie Fair Trade gaat binnenkort van start bij twee verschillende streamingdiensten: Prime Video en Streamz.
Producent Independent Productions heeft het zesdelige tweede seizoen, getiteld Fair Trade: The Road Back, geleverd aan distributeur Silver Mountain Distribution.

Het eerste seizoen was een hit op VTM, VRT en Telenet's Belgische VoD-dienst Streamz. Volgens het in Ierland gevestigde Silver Mountain versloeg het Amerikaanse series als Mare of Easttown en The Undoing voor de toppositie in de lokale streaminglijsten.

Fair Trade

Prime Video, waar het eerste seizoen in Nederland te streamen is, heeft seizoen twee opgepikt en is van plan het in december te lanceren. Streamz zal het in februari 2023 in België uitbrengen. Amazons dienst Freevee en het Braziliaanse Globoplay hebben het eerste seizoen ook voor Duitsland en Oostenrijk binnengehaald.

De serie speelt zich drie jaar na het eerste af en volgt de verstoten agent Robin de Rover (Ella June Henrard) en drugsbaron 'Padre' Paternoster (Peter Van Den Begin), die samenwerken om de moordenaar te vinden van de Rover's corrupte baas, hoofdinspecteur Walter Wilson (Kevin Janssens). De Oekraïense actrices Kseniya Mishina en Polina Vasylina spelen ook een hoofdrol, samen met Peter Thyssen en Sven de Ridder.

Producent, schrijver en regisseur Marc Punt van Independent Productions zei dat de productie van seizoen twee "een hobbelige start had omdat het een grote uitdaging was om onze actrices uit Kiev naar België te laten overkomen, maar het is allemaal goed gekomen": "Ik bewonder hun moed. Ze hebben het geweldig gedaan."

Distributeur Carey Fitzgerald maakt deel uit van Silver Mountain Productions.
Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten