Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Premiéredatum voor Fallout

Er is een datum gepland voor de première van Fallout, de verwachte nieuwe serie van Westworld-makers Jonathan Nolan en Lisa Joy en hun Kilter-films, gebaseerd op de wereldwijd best verkochte gamefranchise.

De aankondiging komt op de 26e verjaardag van Fallout Day, een jaarlijkse viering van alles gewijd aan de videogamefranchise. Bovendien lanceerde Amazon Studios de officiële sociale kanalen van de serie met een interactieve Pip-Boy-interfaceafbeelding.

De wereld van Fallout is er een waarin de toekomst die de Amerikanen eind jaren veertig voor ogen hadden niet tot stand zal komen dankzij een nucleaire oorlog in 2077. De magie van de Fallout-wereld is de hardheid van de woestenij, afgezet tegen het utopische idee van de vorige generatie van een betere wereld door kernenergie.

14202 Fallout 1

De cast van de serie bestaat uit Ella Purnell (Yellowjackets), Walton Goggins (Justified), Aaron Moten, Moisés Arias (Hannah Montana), Kyle MacLachlan (Twin Peaks), Sarita Choudhury (Homeland), Michael Emerson (Person of Interest), Leslie Uggams (Empire), Frances Turner (The Boys), Dave Register, Zach Cherry (Severance), Johnny Pemberton (Superstore), Rodrigo Luzzi (Dead Ringers), Annabel O'Hagan ( Law & Order: Special Victims Unit) en Xelia Mendes-Jones (The Wheel of Time).

De Fallout-franchise heeft recordverkopen geboekt en tientallen Game of the Year-prijzen ontvangen, terwijl de mobiele game, Fallout Shelter, meer dan 170 miljoen keer is gedownload.

Prime Video heeft 12 april 2024 doorgegeven als premieredatum voor Fallout. Je kan de aankondiging hieronder zien.
Vorige aflevering
The Beginning
The Beginning
01x08
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_Futsudo
08 maa 2024 09:33 -
Alle afleveringen van Fallout zijn gelijk vanaf 11 april te zien op Prime Video.
Reageer
Fallout