Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Prime Video laat eerste beelden zien van post-apocalyptische serie Fallout

Prime Video laat eerste beelden zien van post-apocalyptische serie Fallout

Prime Video heeft negen eerste foto's vrijgegeven van de nieuwe serie Fallout van Westworld-makers Jonathan Nolan en Lisa Joy.
Fallout is gebaseerd op de gelijknamige videogameserie en is het verhaal van haves en have-nots in een wereld waarin je bijna niets meer kunt hebben. Tweehonderd jaar na de apocalypse worden de vriendelijke bewoners van luxe schuilkelders gedwongen om terug te keren naar de bestraalde hel die hun voorouders hebben achtergelaten. Ze zijn geschokt als ze ontdekken dat er een ongelooflijk complex, vrolijk vreemd en zeer gewelddadig universum op hen wacht.

14389 Fallout foto 1

De serie speelt zich af in het toekomstige post-apocalyptische Los Angeles en de wereld van Fallout en is een origineel verhaal dat deel zal uitmaken van de canon van de games.

De cast wordt aangevoerd door Ella Purnell (Yellowjackets) in de rol van Lucy, Aaron Moten (neXt (2020)) in de rol van Maximus, Walton Goggins (The Righteous Gemstones) speelt The Ghoul en Kyle MacLachlan (Desperate Housewives) speelt Overseer Hank.

De cast bestaat verder uit Moisés Arias (Hannah Montana), Sarita Choudhury (Homeland), Michael Emerson (Evil), Leslie Uggams (Empire), Frances Turner (The Man in the High Castle), Dave Register, Zach Cherry (Severance), Johnny Pemberton (Superstore), Rodrigo Luzzi, Annabel O'Hagan en Xelia Mendes-Jones.

De serie gaat op vrijdag 12 april in première.

Geneva Robertson-Dworet en Graham Wagner zijn de uitvoerende producenten, schrijvers en co-showrunners. Nolan en Joy produceren via Kilter Films onder hun algemene Amazon-deal. Athena Wickham van Kilter Films produceert ook samen met Todd Howard voor Bethesda Game Studios en James Altman voor Bethesda Softworks. Jonathan Nolan regisseerde de eerste drie afleveringen van de epische serie.

Hieronder kun je meer first-look foto's van Fallout bekijken.

14389 Fallout foto 2

14389 Fallout foto 3

14389 Fallout foto 4

14389 Fallout foto 5

14389 Fallout foto 6

14389 Fallout foto 7

14389 Fallout foto 8

14389 Fallout foto 9
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (1)

Futsudo
29 november 2023, 17:53
De foto's spreken me al aan, net zoals het spel, en daarnaast ook nog van de Westworld-makers Jonathan Nolan en Lisa Joy denk ik dat deze serie me zeker gaat bevallen. Ben zeer benieuwd naar deze Fallout.
3
Log in om een reactie achter te laten