Leuk?
6
0
Bekijk stemmen

Teaser voor Prime Video's op videogame gebaseerde televisieserie Fallout

Prime Video heeft de officiële teaser voor de verwachte serie Fallout, gebaseerd op de videogame, laten vallen tijdens het panel van de serie zaterdag op CCXP in São Paulo, Brazilië.

In de trailer zien we de eerste beelden van het Fallout-universum met veel van de kenmerkende personages uit de serie, waaronder The Ghoul, maar ook de kluizen, het mysterieuze Wasteland en de Brotherhood of Steel.

14389 Fallout foto 1

Uitvoerend producent en regisseur van Fallout, Jonathan Nolan, uitvoerend producent en co-showrunner Graham Wagner, en hoofdrolspelers Ella Purnell, Aaron Moten, en Walton Goggins gaven het publiek een voorproefje van de epische dramaserie, met zijn tongue-in-cheek gore en verwrongen, post-apocalyptische setting.

Fallout is gebaseerd op de gelijknamige videogameserie en is het verhaal van haves en have-nots in een wereld waarin je bijna niets meer kunt hebben. Tweehonderd jaar na de apocalyps worden de vriendelijke bewoners van luxe schuilkelders gedwongen om terug te keren naar de bestraalde hel die hun voorouders hebben achtergelaten. Ze zijn geschokt als ze ontdekken dat er een ongelooflijk complex, vrolijk vreemd en zeer gewelddadig universum op hen wacht.

De serie speelt zich af in het toekomstige post-apocalyptische Los Angeles en de wereld van Fallout en is een origineel verhaal dat deel zal uitmaken van de canon van de games.

De cast wordt aangevoerd door Ella Purnell (Yellowjackets) in de rol van Lucy, Aaron Moten (neXt (2020)) in de rol van Maximus, Walton Goggins (The Righteous Gemstones) speelt The Ghoul en Kyle MacLachlan (Desperate Housewives) speelt Overseer Hank.

Andere castleden zijn Moisés Arias (Hannah Montana), Sarita Choudhury (Homeland), Michael Emerson (Evil), Leslie Uggams (Empire), Frances Turner (The Man in the High Castle), Dave Register, Zach Cherry (Severance), Johnny Pemberton (Superstore), Rodrigo Luzzi, Annabel O'Hagan en Xelia Mendes-Jones.

De serie komt van Kilter Films en uitvoerende producenten Jonathan Nolan en Lisa Joy. Nolan regisseerde de eerste drie afleveringen. Geneva Robertson-Dworet en Graham Wagner zijn de uitvoerende producenten, schrijvers en co-showrunners. Athena Wickham van Kilter Films produceert ook, samen met Todd Howard voor Bethesda Game Studios en James Altman voor Bethesda Softworks.

Amazon MGM Studios en Kilter Films produceren in samenwerking met Bethesda Game Studios en Bethesda Softworks.

Fallout gaat op vrijdag 12 april 2024 exclusief in première op Prime Video in meer dan 240 landen en gebieden over de hele wereld.

Hieronder kun je de teaser voor Fallout bekijken.
Video on youtube
Vorige aflevering
The Beginning
The Beginning
01x08
Leuk?
6
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_Aspergio
06 dec 2023 00:21 -
Dit ziet er fantastisch uit! Ik kreeg meteen flashbacks naar de ontelbare uren die ik in de games heb gestopt.
Reageer
Fallout