Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Tweede seizoen van Family Law (CA) door The CW opgepikt voor aankomende zomer

Tweede seizoen van Family Law (CA) door The CW opgepikt voor aankomende zomer

The CW wil in zaken blijven met Family Law (CA). Het netwerk heeft het tweede seizoen van de Canadese serie opgepikt en het zal ergens deze zomer worden uitgezonden.
Family Law (CA) is een juridische dramaserie met Jewel Staite, Victor Garber, Zach Smadu, Genelle Williams, Lauren Holly en Bobbi Charlton.

In het verhaal is Abigail Bianchi (Staite) advocaat en herstellend alcoholist. Ze worstelt om haar carrière en gezin weer op de rails te krijgen na een dieptepunt. Als voorwaarde voor haar proeftijd moet Abby werken bij Svensson and Associates, het advocatenkantoor van haar vervreemde vader, Harry (Garber). Ze oefent voor het eerst familierecht uit en moet niet alleen het disfunctioneren van haar cliënten beheren, maar ook dat van haarzelf. Naast de relatie met haar vader werkt Abby ook samen met haar halfbroer, Daniel (Smadu), en haar halfzus, Lucy (Williams), een psychiater - twee mensen die ze nog nooit heeft ontmoet.

Family Law (CA)

Het eerste seizoen van Family Law (CA), dat op zondagavond wordt uitgezonden, scoorde gemiddeld 0,06 in de 18-49 demografie en 314.000 kijkers in de live+same day ratings (inclusief DVR playback tot 3:00 AM). In de live+7 daagse kijkcijfers pakte de serie ongeveer 50% meer kijkers.

Nu The CW voornamelijk in handen is van Nexstar, richt het netwerk zich op het uitzenden van goedkope programma's, voornamelijk ongescripte en overgenomen series. Het management heeft gezegd dat het doel is dat het netwerk in 2025 winstgevend is.

Het tweede seizoen van Family Law (CA) gaat deze zomer van start, maar het netwerk heeft nog geen specifieke startdatum aangekondigd. De serie is in Canada al verlengd voor een derde seizoen.
Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten