Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Officiële trailer voor Faraway Downs

Hulu heeft de officiële trailer onthuld voor de dramaserie Faraway Downs van Baz Luhrmann, met onder andere Nicole Kidman en Hugh Jackman

Het verhaal draait om een Britse aristocrate, Lady Sarah Ashley (Kidman, The Undoing), die de halve wereld over reist om haar losbandige echtgenoot te confronteren en een bijzondere bezitting te verkopen: een miljoen hectare groot veeboerderij in de Australische Outback genaamd Faraway Downs. Na de dood van haar echtgenoot smeedt een meedogenloze Australische veebaron, King Carney (Bryan Brown, C*A*U*G*H*T), plannen om haar land in te nemen, en ze sluit zich met tegenzin aan bij een ruwe veehouder (Jackman) om haar boerderij te beschermen. Het meeslepende avontuurlijke romantische verhaal wordt beleefd door de ogen van de jonge Nullah (Brandon Walters, Australia), een bi-raciale inheemse Australische jongen die betrokken is bij het draconische rassenbeleid van de regering, dat nu bekendstaat als de 'Gestolen Generaties'.

Luhrmann regisseerde ook de met een Oscar genomineerde film uit 2008, 'Australia', en keert nu terug voor de Hulu-serie, die 21 oktober in première ging op het SXSW Sydney Screen Festival.

Faraway Downs werd geregisseerd, geproduceerd (samen met Catherine Knapman en G. Mac Brown) en mede-geschreven door Luhrmann, samen met de schrijvers Stuart Beattie, Ronald Harwood en Richard Flanagan, met productie- en kostuumontwerp van meervoudig Academy Award-winnares Catherine Martin. Faraway Downs wordt uitvoerend geproduceerd door Luhrmann, Martin, Knapman en Schuyler Weiss. 20th Television is de studio.

De serie Faraway Downs gaat op 26 november in première bij Hulu. Waar en wanneer de serie in Nederland is te zien is nog niet bekend.
Video on youtube
Vorige aflevering
Chapter Six: War
Chapter Six: War
01x06
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Faraway Downs