Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Castingnieuws voor vijfde seizoen Fargo

Juno Temple (Ted Lasso), Jon Hamm (Mad Men) en Jennifer Jason Leigh (Atypical) spelen de hoofdrol in het komende vijfde deel van Fargo, de veelgeprezen gelimiteerde serie van FX , gecreëerd en geproduceerd door Noah Hawley.

In februari van dit jaar werd er al bekend gemaakt dat de anthologyserie Fargo een vijfde seizoen zou gaan krijgen, nu is er bekend gemaakt welke acteurs de hoofdrol gaan spelen.

Zoals gewoonlijk onthult Hawley niet veel over de plot van het nieuwe seizoen, dat tot nu toe het meest eigentijdse van de serie is. Het speelt zich af in 2019 en beantwoordt twee vragen: wanneer is een ontvoering geen ontvoering en wat als je vrouw niet de jouwe is?

Temple, Hamm en Leigh zullen respectievelijk de hoofdpersonages Dot, Roy en Lorraine spelen.

Eerdere seizoenen van Fargo werden onder meer aangevoerd door Billy Bob Thornton, Kirsten Dunst, Ewan McGregor en Chris Rock.

Wanneer het vijfde seizoen van start zal gaan is nog niet bekend. De eerste drie seizoenen zijn in Nederland te zien bij Netflix en de eerste vier seizoenen zijn te zien bij Videoland.
Video on youtube
Vorige aflevering
Bisquik
Bisquik
05x10
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (3)

avatar_BlackBiker
09 jun 2022 12:53 - 09 jun 2022 16:18
Ik ben afgehaakt bij seizoen 4 toen ze het nodig vonden om Minnesota te verlaten en een stad in te gaan. De sfeer van de serie veranderde daar enorm door. Voor mij was dit geen Fargo meer. Chris Rock als hoofdrolspeler was ook geen pluspunt. Leuke komiek, mindere acteur.
Overigens ben ik niet de enige die er zo over denkt. Het vierde seizoen heeft over het algemeen veel minder gescoord bij publiek en critici dan de eerste drie seizoenen.
Maar hierdoor weet ik eigenlijk niet of ik wel op een 5e seizoen zit te wachten. Misschien als ze weer meer teruggaan naar de oorspronkelijke sfeer van de film en de eerste paar seizoenen.
Reageer
avatar_wolleke
09 jun 2022 13:34 -
seizoen 4 was inderdaad een stijlbreuk met de andere seizoenen. Ook ik vond dat een minder seizoen.
Reageer
avatar_Futsudo
09 jun 2022 17:55 -
Helemaal eens met jullie wat betreft seizoen 4 maar desondanks verheug ik me toch op seizoen 5.
Reageer
Fargo