Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Premièredatum voor Paramount+'s Fatal Attraction

Fatal Attraction heeft eindelijk zijn premièredatum. De reboot van de filmthriller uit de jaren tachtig zal in april op de streamingdienst landen.

Met Lizzy Caplan (Truth Be Told (2019)), Joshua Jackson (Dr. Death), Amanda Peet (Dirty John), Alyssa Jirrels (As We See It), Toby Huss (Dickinson), Reno Wilson (Mike & Molly) en Brian Goodman (Chance) in de hoofdrollen, zal Fatal Attraction uit acht afleveringen bestaan.

Paramount+ onthulde meer over de serie in een persbericht:

"Paramount+ heeft vandaag aangekondigd dat haar nieuwe originele serie Fatal Attraction met twee afleveringen in première gaat op zondag 30 april, exclusief op Paramount+ in de VS en Canada. De serie gaat de volgende dag in première in het Verenigd Koninkrijk, Australië, Latijns-Amerika, Italië, Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk en Frankrijk. De premièredatum in Zuid-Korea wordt later bekendgemaakt.

Na de première zullen de resterende zes afleveringen wekelijks op zondag in de VS en Canada te streamen zijn, en op maandag in het Verenigd Koninkrijk, Australië, Latijns-Amerika, Italië, Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk en Frankrijk.

De aankondiging werd gedaan tijdens het panel van de serie op Paramount+'s Television Critics Association presentatie. Het panel van Fatal Attraction bestond uit de seriesterren Joshua Jackson, Lizzy Caplan, Amanda Peet, Alyssa Jirrels en uitvoerende producenten Alexandra Cunningham, Kevin J. Hynes en Silver Tree.

Fatal Attraction is een diepgaande heruitgave van de klassieke psychoseksuele thriller en culturele toetssteen uit de jaren tachtig. De nieuwe serie verkent fatale aantrekkingskracht en de tijdloze thema's huwelijk en ontrouw door de lens van de moderne houding ten opzichte van sterke vrouwen, persoonlijkheidsstoornissen en dwangcontrole.



In de serie spelen Joshua Jackson (foto) als Dan Gallagher, Lizzy Caplan als Alex Forrest, Amanda Peet als Beth Gallagher, Alyssa Jirrels als Ellen Gallagher, Toby Huss als Mike Gerard, Reno Wilson als detective Earl Booker en Brian Goodman als Arthur Tomlinson.

Alexandra Cunningham (Dirty John) is schrijver, showrunner en uitvoerend producent van de serie, samen met uitvoerend producent Kevin J. Hynes (Perry Mason (2020)), met wie Cunningham het verhaal deelt, en uitvoerend producenten Darryl Frank en Justin Falvey voor Amblin Television. Silver Tree is ook uitvoerend producent en regisseerde vijf afleveringen.

Net zoals met de nieuwe Paramount+-serie Rabbit Hole, met Kiefer Sutherland in de hoofdrol, waarover MijnSerie gisteren al berichtte, is het niet duidelijk of en wanneer Fatal Attraction ook in Nederland te zien zal zijn, ondanks dat Paramount+ in Nederland onder SkyShowtime valt.
Vorige aflevering
Caregiving
Caregiving
01x08
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_Sproet2jes
13 jan 2023 10:50 - 13 jan 2023 11:15
Met Joshua Jackson...., dan ga ik het een kans geven. ;)
Reageer
Fatal Attraction