Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Teaser trailer beschikbaar voor Paramount+'s Fatal Attraction

Paramount+ onthulde vandaag de officiële teaser trailer voor de nieuwe serie gebaseerd op de film uit 1987 met Michael Douglas en Glenn Close.

In de teaser trailer voor Paramount+'s Fatal Attraction deelt Lizzy Caplan's Alex Forrest een lift met Joshua Jackson's Dan Gallagher en vraagt "Druk je ooit op die rode knop?". We kunnen er zeker van zijn dat ze het niet alleen over een noodstop heeft.

De serie gaat zondag 30 april in première met drie afleveringen exclusief op Paramount+ in de VS en Canada. De serie gaat de volgende dag in première in verschillende landen waaronder het Verenigd Koninkrijk, Australië, Latijns-Amerika, Italië, Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk en Frankrijk. Of Nederland hier ook bij zit is op het moment niet duidelijk. De laatste twee afleveringen zullen op zondag 28 mei te streamen zijn.

Paramount+ omschrijft Fatal Attraction als 'een diepgaande heruitgave van de klassieke psychoseksuele thriller en culturele toetssteen uit de jaren tachtig'. Fatal Attraction verkent 'de tijdloze thema's van huwelijk en ontrouw door de lens van de moderne houding ten opzichte van sterke vrouwen, persoonlijkheidsstoornissen en dwangmatige controle'.

Fatal Attraction

Naast Jackson en Caplan spelen Amanda Peet als Beth Gallagher, Alyssa Jirrels als Ellen Gallagher, Toby Huss als Mike Gerard, Reno Wilson als detective Earl Brooker en Brian Goodman als Arthur Tomlinson in de serie.

Alexandra Cunningham fungeert als schrijver, showrunner en uitvoerend producent naast uitvoerend producent Kevin J. Hynes, met wie Cunningham de co-story credit deelt, en uitvoerend producenten Darryl Frank en Justin Falvey voor Amblin Television. Silver Tree (You, The Flight Attendant) is ook uitvoerend producent en regisseerde vijf afleveringen.
Vorige aflevering
Caregiving
Caregiving
01x08
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Fatal Attraction