Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Alle drie de FBI-series door CBS vernieuwd

Het trio FBI-drama's van Dick Wolf wordt voortgezet op CBS. FBI, FBI: Most Wanted en FBI: International zijn allemaal vernieuwd door het netwerk.

Vlaggenschip FBI heeft een vernieuwing van drie seizoenen gekregen, die seizoenen zeven tot en met negen zal omvatten. FBI: Most Wanted komt terug met een zesde seizoen en FBI: International is vernieuwd met een vierde seizoen. Alle drie worden uitgezonden in het seizoen 2024/25.

Het komt een paar weken nadat NBC het andere trio series van Wolf, One Chicago, vernieuwde.

FBI

Alle drie de series, die afkomstig zijn van Universal Television en Wolf Entertainment, in samenwerking met CBS Studios, blijven goed presteren voor het netwerk in het dinsdagblok, met FBI als de nummer drie van de uitgezonden series.

FBI heeft Missy Peregrym, Zeeko Zaki, Jeremy Sisto, Alana De La Garza, John Boyd en Katherine Renee Kane in de hoofdrollen. Dick Wolf, Rick Eid, Alex Chapple, Amanda Slater, Joe Halpin, Arthur W. Forney en Peter Jankowski zijn de uitvoerende producenten.

De hoofdrolspelers van FBI: International zijn Luke Kleintank, Carter Redwood, Vinessa Vidotto, Christina Wolfe en Eva-Jane Willis. Dick Wolf, Matt Olmstead, Michael Katleman, Ernesto Alcalde, Arthur W. Forney en Peter Jankowski zijn de uitvoerende producenten.

.FBI: Most Wanted

FBI: Most Wanted heeft Dylan McDermott, Shantel VanSanten, Roxy Sternberg, Keisha Castle-Hughes en Edwin Hodge in de hoofdrollen. Dick Wolf, David Hudgins, Ken Girotti, Terry Miller, Dylan McDermott, Arthur W. Forney en Peter Jankowski zijn de uitvoerende producenten.

De voortzetting komt omdat CBS doorgaat met het vroegtijdig vernieuwen van drama's. Vorige maand werd Fire Country vernieuwd met zijn derde seizoen, NCIS: Sydney werd vernieuwd met seizoen twee en Tracker kreeg ook een tweede seizoen.

The Equalizer, dat aan zijn vierde seizoen bezig is, is de andere serie van Universal Television, hoewel er nog niets bekend is over zijn kansen.

Elders heeft NCIS: Origins een direct-naar-serie order voor het seizoen 2024/25. CBS Entertainment President Amy Reisenbach vertelde onlangs dat NCIS een "hoeksteen" van de programmering is, hoewel ze zei dat het een "beetje vroeg" was om vernieuwingen voor NCIS of NCIS: Hawaii te bevestigen. "Wat de toekomst betreft, zijn we blij dat ze in de lucht zijn en ze willen het blijven doen, dus we blijven het doen," zei ze.

Terwijl Blue Bloods en S.W.A.T. (2017) eindigen, is er een direct-naar-serie order voor Watson en zal Matlock (2024) volgend seizoen van start gaan.

FBI: International

"De All-FBI Tuesday is een krachtige kracht om rekening mee te houden in ons primetime schema," zei Reisenbach. "Dick Wolf en het talent voor en achter de camera van alle drie de series blijven topverhaal, meeslepende actie en intrige leveren die een toegewijde fanbase over meerdere seizoenen hebben geboeid. We zijn benieuwd wat het volgende seizoen brengt voor al deze heldhaftige personages."

"Uiteraard ben ik dolblij met de pick-ups. We zijn allemaal erg dankbaar voor George [Cheeks] en Amy [Reisenbach] en hun hele team," voegde Dick Wolf toe.
Vorige aflevering
Ring of Fire
Ring of Fire
06x13
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
FBI