Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Actrice verlaat FBI in het het zevende seizoen

Actrice verlaat FBI in het het zevende seizoen

Een vaste actrice vertrekt uit de CBS dramaserie FBI in seizoen zeven, onthullen bronnen.
Diezelfde bronnen melden dat de actrice in kwestie, Katherine Renee Kane, in minstens één aflevering te zien zal zijn voordat haar personage Special Agent Tiffany Wallace vertrekt.

15897 Katherine Renee Kane en John Boyd

Kane (foto, links met John Boyd) kwam erbij tijdens het derde seizoen van de serie na het vertrek van Ebonee Noel als Kristen Chazal. De actrice stuurde eergisteren een verklaring over haar vertrek naar Deadline.

"Het was tijd om te kijken naar nieuwe creatieve inspanningen. Ik ben enthousiast over de toekomst en wens de serie het allerbeste," deelde Kane.

Zoals eerder vandaag werd aangekondigd, komt Lisette Olivera in de serie in de vaste rol van Syd, een getrainde Behavioral Analysis Unit Agent die op het punt staat het veld in te gaan. Ze is gepositioneerd om de taken over te nemen van Scola's (John Boyd) partner, de rol die zal worden opengelaten door Tiffany. Ook al heeft Syd werkervaring als bureauagent, er zitten lagen in haar persoonlijkheid en cv waardoor ze naadloos de straat op kan als veldagent, onthullen productiebronnen.

FBI, dat in mei zijn zesde seizoen afrondde, volgt het reilen en zeilen van de criminele divisie van het Federal Bureau of Investigation in New York terwijl ze vechten om New York City en het land veilig te houden.

De cast bestaat verder uit Missy Peregrym, Zeeko Zaki, Jeremy Sisto, Alana De La Garza en John Boyd.

De serie wordt geproduceerd door Wolf Entertainment en Universal Television, een divisie van Universal Studio Group, in samenwerking met CBS Studios. De uitvoerende producenten zijn Dick Wolf, Mike Weiss, Alex Chapple, Amanda Slater, Rick Eid en Peter Jankowski.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten