Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Origineel castlid van FBI: International verlaat CBS-serie in het derde seizoen

Origineel castlid van FBI: International verlaat CBS-serie in het derde seizoen

FBI: International moet het binnenkort met een origineel castlid minder doen, want één van hen verlaat de misdaadserie in seizoen drie.
FBI: International volgt de elite-agenten van het International Fly Team van het Federal Bureau of Investigation. Met hun hoofdkwartier in Boedapest reizen ze de wereld rond met de missie om bedreigingen tegen Amerikaanse burgers op te sporen en te neutraliseren, waar ze zich ook bevinden. Het Fly Team mag geen wapens dragen en vertrouwt op intelligentie, snel denken en pure spierkracht terwijl ze hun leven op het spel zetten om de VS en haar inwoners te beschermen.



Heida Reed (foto), die Special Agent Jamie Kellett speelt in FBI: International sinds de lancering van de CBS-serie in 2021, zal de serie vroegtijdig verlaten in het komende derde seizoen, bevestigen bronnen.

CBS noch Wolf Entertainment wilden commentaar geven, maar we hebben gehoord dat haar vertrek een creatieve beslissing is.

Reed's Kellett is onderbevelhebber van het hoofd van de internationale FBI Fly Team-eenheid, gespeeld door Luke Kleintank.

De cast bestaat verder uit Carter Redwood, Vinessa Vidotto, Eva-Jane Willias en Christina Wolfe.

Dick Wolf produceert FBI: International met Chicago Fire-makers Derek Haas en Matt Olmstead, evenals regisseur/uitvoerend producent Michael Katleman en Wolf Entertainment's Arthur Forney en Peter Jankowski.

De serie wordt geproduceerd door Wolf Entertainment en Universal Television, een divisie van Universal Studio Group, in samenwerking met CBS Studios.

Het derde seizoen van FBI: International gaat dinsdag 13 februari van start op CBS.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten