Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Christiana Wolfe (The Ark) wordt nieuw teamlid in derde seizoen FBI: International

FBI: International voegt een nieuw lid toe aan het team voor seizoen drie. Christina Wolfe (The Ark) voegt zich als vast castlid toe aan de serie van CBS.

Met Heida Reed, Luke Kleintank, Carter Redwood, Vinessa Vidotto en Eva-Jane Willis in de hoofdrollen, volgt FBI: International het internationale 'Fly Team' van de FBI, een team van elite Special Agents met het hoofdkantoor in Boedapest. Hun taak is het opsporen en neutraliseren van bedreigingen tegen Amerikaanse belangen over de hele wereld, voornamelijk in Europa.

14571 Christina Wolfe

Wolfe (foto) zal FBI Special Agent Amanda Tate spelen en haar personage zal voor het eerst te zien zijn in de première-aflevering van het derde seizoen.

Wolfe speelde eerder rollen in onder andere The Royals met Elizabeth Hurley in de hoofdrol en superheldenserie Batwoman van The CW. Ze heeft een vaste rol in SyFy's sciencefiction-serie The Ark.

Onlangs werd bekend dat Heida Reed de serie in seizoen drie zal verlaten. Ze speelde Special Agent Jamie Kellett, de eerste officier van het team, sinds de première van de serie in 2021. Haar vertrek werd beschreven als een "creatieve beslissing".

FBI: International is de tweede spin-off uit de FBI-franchise, na FBI: Most Wanted, en ontwikkeld door Dick Wolf en Derek Haas.

FBI: International keert op dinsdag 13 februari terug voor het derde seizoen.
Vorige aflevering
Tuxhorn
Tuxhorn
03x13
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
FBI: International