Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

FBI: Most Wanted krijgt nieuwe hoofdrolspeler

Dylan McDermott wordt een voltijds lid van het Dick Wolf-universum. De voor een Emmy genomineerde acteur, die regelmatig terugkeerde in NBC's Law & Order: Organised Crime, gaat de hoofdrol spelen in een andere Dick Wolf-serie, CBS' FBI: Most Wanted.

McDermott (foto) volgt Julian McMahon op die na bijna drie seizoenen FBI: Most Wanted verlaat . McMahon's laatste aflevering als Jess LaCroix, het hoofd van het team van de FBI Most Wanted Unit, wordt uitgezonden op 8 maart. McDermott maakt zijn debuut bij FBI: Most Wanted in aflevering zeventien van het huidige derde seizoen, dat wordt uitgezonden in april. Er zijn nog geen details over zijn rol, maar hij zal een nieuw personage spelen.



McDermott verdiende zijn eerste Emmy-nominatie voor de hoofdrol in ABC's The Practice . Hij was onlangs te zien in Hollywood (2020) van Netflix , wat hem zijn tweede Emmy-nominatie opleverde en hij keerde terug naar FX's American Horror Story. Bij CBS was McDermott eerder co-hoofrolspeler van de serie Stalker.
Vorige aflevering
Powderfinger
Powderfinger
05x13
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
FBI: Most Wanted