Leuk?
6
0
Bekijk stemmen

AMC kondigt startdatum aan derde seizoen Fear The Walking Dead

Eindelijk heeft AMC de startdatum aangekondigd van het langverwachte derde seizoen van Fear The Walking Dead.

Op 2 oktober 2016 kwam er een eind aan het tweede seizoen van Fear The Walking Dead. En na negen maanden wachten zal de apocalyptische zombieserie van AMC op maandag 5 juni om 03.00 uur, tegelijk met Amerika, van start gaan. En om 22.00 uur wordt de serie herhaald voor diegene die geen nachtbraker is. De eerste acht afleveringen worden over zes weken uitgezonden. De eerste twee afleveringen op 5 juni en halverwege het derde seizoen worden de laatste twee afleveringen op 10 juli uitgezonden.

Goed nieuws is er voor de zombie-fan die afleveringen van de eerste twee seizoenen heeft gemist. AMC zal drie zaterdagen Fear The Walking Dead in een marathon herhalen. Op 20 mei vanaf 22.00 uur zal het gehele eerste seizoen worden uitgezonden. Op zaterdag 27 mei zal het eerste deel van het tweede seizoen worden uitgezonden en op zaterdag 3 juni het laatste deel van het tweede seizoen.

In een persbericht omschrijft AMC het derde seizoen als volgt: “In seizoen drie van Fear The Walking Dead worden de families weer samengebracht in de zinderende en gewelddadige voormalige Amerikaans-Mexicaanse grensstreek. Na de Apocalypse zijn alle internationale lijnen uitgevallen en moeten de personages proberen om niet alleen de samenleving, maar ook families te herbouwen. Madison heeft het contact met Travis, haar apocalyptische partner, weer hersteld, maar Alicia is verscheurd door de moord op Andres. De zoon van Madison is slechts enkele kilometers van zijn moeder gescheiden. Tijdens de eerste actie van Nick als leider kwam Luciana in een hinderlaag van een Amerikaanse militiegroep terecht. Het tweetal wist aan de dood te ontsnappen, maar Nick voelt zich niet meer onsterfelijk. Terwijl hij emotioneel en lichamelijk herstelt, heeft Strand zijn blik gericht op het onder controle krijgen van de nieuwe wereldvaluta en tijdens haar gevangenschap wordt Ofelia’s vermogen om te overleven op de proef gesteld en zien we of ze opgewassen is tegen de wreedheid van haar vader.”

Fear the Walking Dead is een productie van uitvoerend producent Dave Erickson, Robert Kirkman, Gale Anne Hurd, Greg Nicotero en David Alpert, met Kim Dickens als Madison, Cliff Curtis als Travis, Frank Dillane als Nick, Alycia Debnam-Carey als Alicia, Mercedes Mason als Ofelia, Colman Domingo als Strand en Danay Garcia als Luciana. De cast voor seizoen drie wordt aangevuld met Dayton Callie, Daniel Sharman en Sam Underwood, die de familie Otto spelen. Zij zijn de oprichters van een groep die zich had voorbereid op het einde van de wereld, maar die de zombie-Apocalypse niet had zien aankomen. De cast wordt ook aangevuld met Lisandra Tena in de rol van Lola Guerrero.

AMC is in Nederland te ontvangen bij onder andere KPN, Ziggo, Vodafone en diverse regionale- en lokale kabelaanbieders.

Ga jij kijken naar het derde seizoen van Fear The Walking Dead?


Set foto's seizoen drie



Vorige aflevering
The Road Ahead
The Road Ahead
08x12
Leuk?
6
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Fear The Walking Dead