Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Eerste blik op Showtime's gelimiteerde serie Fellow Travelers met teaser trailer

Showtime heeft een teaser trailer vrijgegeven voor Fellow Travelers, een achtdelige gelimiteerde serie gebaseerd op de roman van Thomas Mallon.

Matt Bomer en Jonathan Bailey spelen de hoofdrollen in Fellow Travelers. Jelani Alladin (The Walking Dead: World Beyond), Allison Williams (Girls) en Noah J. Ricketts (American Gods) maken de vaste cast compleet. Fellow Travelers is een coproductie van Fremantle en Showtime en zal dit najaar in première gaan op Paramount+ With Showtime.

Fellow Travelers is gecreëerd door de Oscar-genomineerde schrijver Ron Nyswaner (Philadelphia) en is een liefdesverhaal en politieke thriller. Het verhaal gaat over de vluchtige romance van twee zeer verschillende mannen die elkaar ontmoeten in de schaduw van het McCarthy-tijdperk in Washington.



Bomer (foto) speelt de charismatische Hawkins Fuller, die een financieel lonende carrière achter de schermen in de politiek heeft. Hawkins vermijdt emotionele verwikkelingen - totdat hij Tim Laughlin ontmoet, een jonge man boordevol idealisme en religieus geloof. Ze beginnen een romance net op het moment dat Joseph McCarthy en Roy Cohn de oorlog verklaren aan "subversieven en seksuele afwijkingen", waarmee een van de donkerste periodes in de Amerikaanse geschiedenis van de 20e eeuw begint.

In de loop van vier decennia volgen we de vijf hoofdpersonen - Hawk, Tim, Marcus (Alladin), Lucy (Williams) en Frankie (Ricketts) - terwijl ze elkaar kruisen tijdens de protesten tegen de Vietnamoorlog in de jaren zestig, het drugsverslaafde disco hedonisme in de jaren zeventig en de AIDS-crisis in de jaren tachtig, terwijl ze obstakels in de wereld en in zichzelf tegenkomen.

Bomer en Nyswaner produceren samen met Robbie Rogers (All American (2018)) en Dee Johnson. Daniel Minahan (Halston, American Crime Story: Versace) zal de eerste twee afleveringen produceren en regisseren.

Bekijk de teaser trailer van Fellow Travelers hieronder.
Video on youtube
Vorige aflevering
Make It Easy
Make It Easy
01x08
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Fellow Travelers