Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Fellow Travelers van Showtime krijgt premièredatum

Fellow Travelers van Showtime krijgt premièredatum

Showtime heeft een herfstpremière gepland voor de serie Fellow Travelers, met Matt Bomer en Jonathan Bailey in de hoofdrollen.
Fellow Travelers is gecreëerd door de Oscar-genomineerde schrijver Ron Nyswaner (Philadelphia), gebaseerd op de roman van Thomas Mallon. Het is een liefdesverhaal en politieke thriller over de clandestiene romance van twee heel verschillende mannen die elkaar ontmoeten in de schaduw van het Washington uit het McCarthy-tijdperk.

Jelani Alladin (The Walking Dead: World Beyond), Allison Williams (Girls) en Noah J. Ricketts (American Gods) spelen ook mee.

Fellow Travelers

Bomer (Doom Patrol) speelt de charismatische Hawkins Fuller, die een financieel lonende carrière achter de schermen in de politiek heeft. Hawkins vermijdt emotionele verwikkelingen - totdat hij Tim Laughlin (Bailey, Bridgerton) ontmoet, een jonge man boordevol idealisme en religieus geloof. Ze beginnen een romance net op het moment dat Joseph McCarthy en Roy Cohn de oorlog verklaren aan "subversieven en seksuele afwijkingen", waarmee een van de donkerste periodes in de Amerikaanse geschiedenis van de twintigste eeuw begint.

In de loop van vier decennia volgen we de vijf hoofdpersonen - Hawk, Tim, Marcus (Alladin), Lucy (Williams) en Frankie (Ricketts) - terwijl ze elkaar kruisen tijdens de protesten tegen de Vietnamoorlog in de jaren zestig, het drugsverslaafde disco hedonisme in de jaren zeventig en de AIDS-crisis in de jaren tachtig, terwijl ze obstakels in de wereld en in zichzelf tegenkomen.

Fellow Travelers maakt zijn streamingdebuut op Paramount+ with Showtime vanaf vrijdag 27 oktober vóór zijn lineaire debuut op zondag 29 oktober op Showtime. De serie gaat ook in première op Paramount+ op 27 oktober in Canada en op 28 oktober in het Verenigd Koninkrijk, Australië, Latijns-Amerika, Zuid-Korea, Italië, Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk.

Bomer en Nyswaner produceren samen met Robbie Rogers (All American (2018)) en Dee Johnson. Daniel Minahan (Halston, American Crime Story) is uitvoerend producent en regisseert ook de eerste twee afleveringen. Fellow Travelers wordt gecoproduceerd door Fremantle en Showtime.

Bekijk hieronder een teaser voor Fellow Travelers.
Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten