Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Showtime geeft trailer vrij voor liefdesverhaal en politieke thrillerserie Fellow Travelers

Fellow Travelers is nog maar een paar weken verwijderd van de première. Showtime heeft een trailer vrijgegeven voor de gelimiteerde politieke thrillerserie.

Met Matt Bomer (Doom Patrol), Jonathan Bailey (Bridgerton), Jelani Alladin (The Walking Dead: World Beyond), Allison Williams (Girls) en Noah J. Ricketts (American Gods) in de hoofdrollen volgt de serie, gebaseerd op de roman van Thomas Mallon, de romance van twee mannen die elkaar ontmoeten tijdens het McCarthy-tijdperk in Washington DC in de jaren vijftig.

Fellow Travelers

Showtime onthulde meer over de aankomende serie in onderstaand persbericht:

"Showtime heeft vandaag de officiële trailer vrijgegeven van de langverwachte gelimiteerde serie Fellow Travelers, het epische liefdesverhaal en politieke thriller met Matt Bomer en Jonathan Bailey in de hoofdrollen. Het achtdelige drama, voor televisie gecreëerd door Oscar-genomineerde Ron Nyswaner (Philadelphia, Homeland), gaat vrijdag 27 oktober in première op streaming en on demand voor alle Showtime- en Paramount+ with Showtime-abonnees voordat het zijn debuut maakt op Showtime zondag 29 oktober. Internationaal gaat de serie in première op Paramount+ op 27 oktober in Canada en op 28 oktober in het Verenigd Koninkrijk, Australië, Latijns-Amerika, Zuid-Korea, Italië, Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk.

In Fellow Travelers spelen ook Jelani Alladin, Allison Williams en Noah J. Ricketts de hoofdrollen. Bomer en Nyswaner produceren samen met Robbie Rogers (All American (2018)) en Dee Johnson. Daniel Minahan (Halston, American Crime Story) is uitvoerend producent en regisseert ook de eerste twee afleveringen. Fellow Travelers wordt gecoproduceerd door Fremantle en Showtime.

Fellow Travelers is gecreëerd door Nyswaner en is gebaseerd op de roman van Thomas Mallon. Bomer speelt de charismatische Hawkins Fuller, die een financieel lonende carrière achter de schermen in de politiek heeft. Hawkins vermijdt emotionele verwikkelingen - totdat hij Tim Laughlin (Bailey) ontmoet, een jonge man die overloopt van idealisme en religieus geloof. Ze beginnen een romance op het moment dat Joseph McCarthy en Roy Cohn de oorlog verklaren aan "subversieven en seksuele afwijkingen", waarmee een van de donkerste periodes in de twintigste eeuw van de Amerikaanse geschiedenis begint.

In de loop van vier decennia volgen we de vijf hoofdpersonen - Hawk, Tim, Marcus (Alladin), Lucy (Williams) en Frankie (Ricketts) - terwijl ze elkaar kruisen tijdens de protesten tegen de Vietnamoorlog in de jaren zestig, het drugsverslaafde disco hedonisme in de jaren zeventig en de AIDS-crisis in de jaren tachtig, terwijl ze obstakels in de wereld en in zichzelf tegenkomen."

Hieronder kun je de trailer voor Fellow Travelers bekijken.
Video on youtube
Vorige aflevering
Make It Easy
Make It Easy
01x08
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Fellow Travelers