Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

KPN biedt Fenix kosteloos online aan

KPN maakt exclusieve content voor het eigen video on demand-platform KPN Presenteert. De series en programma’s die in opdracht van KPN gemaakt worden, zijn normaal gesproken alleen voor klanten van het telecombedrijf beschikbaar.

In het geval van de nieuwe Nederlandse serie Fenix kan iedere Nederlander de komende weken de acht afleveringen van het eerste seizoen bekijken. KPN zet Fenix namelijk in de etalage om zijn aanbod te promoten. Via de internetsite van KPN kan iedere Nederlander de afleveringen tot medio maart gratis bekijken.

5091 Fenix

Fenix is een serie over het grijze gebied tussen de boven- en onderwereld in het criminele Brabant. Achter de gemoedelijkheid van het leven in Brabant gaat een donkere wereld schuil van goed georganiseerde drugscriminaliteit.

Dat ontdekken Jara (Rifka Lodeizen) en Rens (Teun Luijkx), die na lange tijd terugkeren in hun geboorteprovincie. Zij wil de naam van haar vader zuiveren, hij wil afstand nemen van zijn criminele familie, maar beiden raken vreselijk verstrikt in het web van boven- en onderwereld, waarvan de grenzen steeds meer vervagen.

De gratis afleveringen van Fenix zijn hier te bekijken.
Vorige aflevering
Afl. 8
Afl. 8
01x08
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Fenix