Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Chris Chalk scoort rol in nieuw seizoen van Ryan Murphy's anthologieserie Feud

Acteur Chris Chalk zal de hoofdrol spelen als James Baldwin in het nieuwste seizoen van Ryan Murphy's Feud-serie, Feud: Capote's Women.

Tijdens een gesprek voor een komende aflevering van Deadline's podcast 20 Questions onthulde Chris Chalk, die momenteel een rol speelt in HBO serie Perry Mason (2020), het nieuws van deze nieuwe rol in seizoen twee van Murphy's FX-serie.

"Ik heb hem altijd al willen spelen", zei Chalk over Baldwin en voegde eraan toe dat de set "zo'n ondersteunende omgeving was, geestverruimend ondersteunend", maar dat de rol, die hij enkele maanden geleden al opnam onder regie van Max Winkler, zeker niet gemakkelijk was.

"We namen twintig pagina's op in twee dagen," zei hij. "Ik kreeg het script en had zoiets van: 'Dat zijn veel woorden.' Ik had een kleine mini-paniekaanval... maar het was geweldig. Toen was er een monoloog van vijf pagina's."



Chalk (foto), die privédetective Paul Drake speelt in Perry Mason (2020), heeft ook gespeeld in Gotham, Homeland en When They See Us.

Feud: Capote's Women, gebaseerd op de bestseller van Laurence Leamer met een script van Jon Robin Baitz, volgt het verhaal van Truman Capote's vriendschap met een groep vrouwen uit de society die hij zijn 'zwanen' noemde.

Capote gebruikte uiteindelijk het leven van de vrouwen voor een nauwelijks verhulde onthulling die hij schreef voor Esquire in 1975, La Côte Basque 1965, een verraad dat leidde tot zijn verbanning uit de maatschappij.

In september kwam het nieuws over over de rol van Molly Ringwald (Dahmer - Monster: The Jeffrey Dahmer Story) in Feud. Zij zal Joanne Carson spelen, de ex-vrouw van Johnny Carson, terwijl Calista Flockhart (Brothers & Sisters) speelt als Barbara 'Babe' Paley, Naomi Watts (The Watcher) als Jackie Kennedy's zus Lee Radziwill, Chloë Sevigny (The Girl From Plainville) als C.Z. Guest en Diane Lane (Y: The Last Man) als Nancy 'Slim' Keith. Truman Capote wordt gespeeld door Tom Hollander (The White Lotus).

Feud: Capote's Women gaat volgend jaar in première.
Vorige aflevering
Phantasm Forgiveness
Phantasm Forgiveness
02x08
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Feud