Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

FX dropt officiële trailer voor Feud: Capote vs. The Swans met laatste rol van Treat Williams

FX heeft de officiële trailer voor Feud: Capote vs. The Swans, het tweede seizoen van FX's anthologieserie van Ryan Murphy, Plan B en 20th Television, vrijgegeven.

Naast de sterrencast met vrouwen als Calista Flockhart (Supergirl), Diane Lane (House of Cards (2013)), Naomi Watts (The Watcher) en Chloë Sevigny (Bloodline), is het ook de laatste rol voor Treat Williams, die in juni op 71-jarige leeftijd omkwam bij een motorongeluk. Williams (Chesapeake Shores) speelt voormalig CBS hoofd en mediatycoon Bill Paley in de verfilming van Laurence Leamer's bestseller Capote's Women: A True Story of Love, Betrayal and a Swan Song for an Era.

14550 Feud s2 poster

De miniserie vertelt het verhaal van de beroemde schrijver Truman Capote als hij verschillende van zijn vrouwelijke vrienden - die hij zijn 'zwanen' noemde - in de rug steekt door in 1975 een kort verhaal genaamd La Côte Basque 1965 te publiceren in Esquire.

De cast bestaat verder uit Demi Moore (American Horror Story: Delicate), Molly Ringwald (Dahmer - Monster: The Jeffrey Dahmer Story), Ella Beatty en Tom Hollander (The White Lotus). Gus Van Sant regisseerde alle acht afleveringen, geschreven door Jon Robin Baitz die als showrunner optreedt.

Feud: Capote Vs. The Swans gaat met twee afleveringen in première op woensdag 31 januari om 22.00 uur op FX en is de volgende dag te streamen op Hulu.

Hieronder kun je de officiële trailer voor Feud: Capote vs. The Swans bekijken.
Vorige aflevering
Phantasm Forgiveness
Phantasm Forgiveness
02x08
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_Futsudo
04 jan 2024 14:29 -
Het is inmiddels alweer een kleine zeven jaar geleden dat het eerste seizoen van Feud, de ruzie tussen de actrices Bette Davis en Joan Crawford is uitgezonden. Ondanks dat ieder seizoen een zelfstandig verhaal is hoop ik toch dat Capote vs. The Swans van het zelfde niveau zal zijn.
Reageer
Feud