Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Empire-acteur Terrence Howard gecast in Peacock's Fight Night over Muhammed Ali

Terrence Howard speelt de hoofdrol tegenover Kevin Hart en Samuel L. Jackson in de gelimiteerde Peacock serie Fight Night: The Million Dollar Heist.

Fight Night vertelt het beruchte verhaal van hoe een gewapende overval tijdens de nacht van Muhammad Ali's historische comebackgevecht in 1970 niet alleen het leven van één man veranderde, maar het lot van een hele stad.



Het project herenigt Howard (foto) met Craig Brewer, die de eerste twee afleveringen van de serie zal regisseren en produceren. Het tweetal werkte eerder samen aan Brewer's speelfilm Hustle & Flow uit 2005, waarin Howard de hoofdrol speelde en een Oscarnominatie verdiende voor zijn prestatie; en aan de Fox-serie Empire, ook met Howard in de hoofdrol, waarvoor Brewer regisseur-producer was.

Dit betekent ook een terugkeer naar Peacock voor Howard, die onlangs nog te zien was in de gelimiteerde serie The Best Man: The Final Chapters, de eerste Original van Peacock dat doorbrak in de Nielsen Top 10 streamingranglijst.

Howard zal de vaste rol in de serie spelen van Richard 'Cadillac' Wheeler, een gangster en medewerker van de Raad van Twaalf.

Een van de aankomende projecten van de acteur is John Ridley's Netflix-film Shirley, met Regina King in de hoofdrol als Amerika's eerste zwarte congreslid, Shirley Chisholm.

Fight Night is gemaakt en geschreven door Shaye Ogbonna op basis van de gelijknamige podcast van iHeartPodcasts, Doghouse Pictures en Will Packer Media. Ogbonna en Jason Horwitch dienen als showrunners.

Zij produceren samen met Hart, Bryan Smiley en Mike Stein voor Hart's Hartbeat, Packer en Sabrina Wind voor Will Packer Media, Conal Byrne, Will Pearson en Carrie Lieberman voor iHeartPodcasts, Jeff Keating en Lars Jacobson. Tiffany Brown van Hartbeat en Kenny Burns van Studio 43 zullen co-uitvoerend produceren. De serie komt van Universal Television, een divisie van Universal Studio Group.
Vorige aflevering
Geen aflevering gevonden, serie moet nog beginnen
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst