Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Don Cheadle toegevoegd aan cast van Peacock's Fight Night: The Million Dollar Heist

Fight Night: The Million Dollar Heist, de gelimiteerde serie van Peacock, heeft Don Cheadle, bekend van onder andere de Marvel-films als James Rhodes/War Machine, toegevoegd aan de cast.

Fight Night: The Million Dollar Heist vertelt het verhaal van een beruchte gewapende overval na Muhammad Ali's historische comebackgevecht in 1970.



Cheadle (foto) zal in de serie JD Hudson spelen, een van de eerste zwarte rechercheurs in Atlanta die is toegewezen aan Ali's beveiliging en de overval.

Hij voegt zich bij Kevin Hart (True Story), Taraji P. Henson (Empire), Samuel L. Jackson (The Last Days of Ptolemy Grey) en Terrence Howard (Empire) in de serie, die van Shaye Ogbonna komt.

De serie speelt zich af in Atlanta en volgt het zwaargewicht gevecht en de criminele ondergrondse overval die de wereld kennis liet maken met de stad die 'het Zwarte Mekka' wordt genoemd, en de agent en de ritselaar in het middelpunt.

Cheadle speelde onlangs opnieuw zijn Marvel-rol van James 'Rhodey' Rhodes in Secret Invasion. Hij kreeg twee Emmy-nominaties voor zijn rol in Showtime's Black Monday. Hij speelde ook in de Showtime-serie House of Lies. Cheadle was de verteller in de comedyserie The Wonder Years.

Fight Night: The Million Dollar Heist is bedacht en geschreven door Ogbonna, die samen met Jason Horwitch als showrunner optreedt. De serie wordt geproduceerd door Universal Television en is gebaseerd op de podcast Fight Night.

Ogbonna, Horwitch, Hart, Will Packer, Sabrina Wind, Bryan Smiley, Mike Stein, Conal Byrne, Carrie Lieberman, Jeff Keating, Lars Jacobson en Craig Brewer produceren en Brewer (Empire) regisseert vier afleveringen.
Vorige aflevering
Geen aflevering gevonden, serie moet nog beginnen
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Fight Night: The Million Dollar Heist