Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Fire Country cast twee acteurs in terugkerende rollen voor het tweede seizoen

Na eerder al Dynasty (2017)-acteur Rafael de la Fuente te hebben toegevoegd aan het tweede seizoen van Fire Country, zijn er nu twee acteurs in terugkerende rollen gecast.

In het drama speelt Max Thieriot de rol van Bode Donovan, een jonge veroordeelde die op zoek is naar verlossing en een kortere gevangenisstraf door deel te nemen aan een brandbestrijdingsprogramma in Noord-Californië, waar hij en andere gevangenen samenwerken met elite brandweerlieden om enorme, onvoorspelbare bosbranden in de regio te blussen.

Het is een opdracht met veel risico's en een hoge beloning en de spanning wordt opgevoerd wanneer Bode wordt toegewezen aan het programma in zijn landelijke woonplaats, waar hij ooit een gouden belofte was - totdat zijn problemen begonnen. Vijf jaar geleden brandde Bode alles in zijn leven af en verliet hij de stad met een groot geheim. Nu is hij terug, met het strafblad van een crimineel en het lef om te geloven in een kans op verlossing bij Cal Fire.

14533 Tye White & Jason O'Mara

Tye White (foto, links) en Jason O'Mara (foto, rechts) spelen een belangrijke rol in het komende tweede seizoen van de CBS dramaserie.

White (Greenleaf) speelt Cole, een MMA-vechter en familieman, nu een gevangene en Bode's celgenoot. Cole heeft in het verleden zelf ook fouten gemaakt en heeft daarvan geleerd, waardoor hij een betere man is geworden.

O'Mara (The Man in the High Castle) zal Liam spelen, een stoere brandweerman met een ontspannen zelfvertrouwen. Liam is een voormalige collega van Sharon (Diane Farr) die Sharon en Vince (Billy Burke) tegen het lijf loopt en erg blij is haar te zien.

De serie, van Jerry Bruckheimer Television en CBS Studios, is geïnspireerd op Thieriot's ervaringen toen hij opgroeide in 'fire country' en komt voort uit een origineel idee van de acteur, die ook het verhaal voor de pilot heeft geschreven met de schrijvers, Tony Phelan en Joan Rater. Alle drie zijn uitvoerend producent.

White speelde onlangs twee seizoenen lang de hoofdrol in de sitcom American Auto op NBC en was ook te zien in Chicago Fire, NCIS: Los Angeles, American Crime Story: The People vs. OJ Simpson en speelde drie seizoenen in de OWN-serie Greenleaf.

O'Mara is momenteel te zien in seizoen drie van Kate O'Riordans Ierse thriller-dramaserie Smother, waarvoor hij dit jaar werd genomineerd bij de IFTA's voor Best Lead Actor in een Drama, en in de onafhankelijke speelfilm Your Lucky Day. Tevens was hij te zien als Wyatt Price in Amazon's The Man in the High Castle, evenals in Apple's Truth Be Told (2019), Departure en Netflix-film Hypnotic.
Vorige aflevering
I Do
I Do
02x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Fire Country