Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

CBS vernieuwt Fire Country met een derde seizoen

CBS heeft het populaire vrijdagavonddrama Fire Country vernieuwd met een derde seizoen.

De serie, van makers en uitvoerend producenten Tony Phelan, Joan Rater en Max Thieriot, volgt Bode Donovan (Thieriot), een jonge veroordeelde die op zoek is naar verlossing en een kortere gevangenisstraf door deel te nemen aan een vuurbestrijdingsprogramma in Noord-Californië. In het programma werken gevangenen samen met elite brandweerlieden om onvoorspelbare bosbranden in de regio te blussen.

Fire Country

Als Bode wordt toegewezen aan het programma in zijn landelijke woonplaats - waar hij ooit een gouden, all-American zoon was - tot zijn problemen beginnen als hij alles in zijn leven platbrandt, is hij nu op zoek naar de kans om zijn lot te veranderen.

Billy Burke, Kevin Alejandro, Diane Farr, Stephanie Arcila, Jordan Calloway en Jules Latimer spelen ook mee.

Fire Country heeft gemiddeld 9,21 miljoen kijkers in live 7-daagse multiplatform kijkers, een stijging van 7% ten opzichte van vorig jaar, deelt het netwerk, terwijl het de serie aanprijst als een top 6 in streaming op Paramount+. Fire Country, dat momenteel op vrijdagavond wordt uitgezonden, heeft dit seizoen gemiddeld 7,76 miljoen kijkers in lineair (Nielsen, Live+7).

De serie is zo'n succes voor het netwerk dat het universum kan worden uitgebreid. Zoals in januari bekend werd, zal Morena Baccarin verschijnen in een aflevering van Fire Country in seizoen twee met een optie om een vaste rol te krijgen in een mogelijke spin-off serie. Ze zal Mickey spelen, al vijftien jaar een hulpsheriff die elke hoek van Edgewater kent ... en elk van zijn inwoners. Dit is haar stad en ze is er erg beschermend over.

Het is intussen bekend dat de aflevering waarin de sheriff centraal staat niet wordt beschouwd als een backdoor pilot, omdat het project naar verwachting nog een ontwikkelingsstadium zal doorlopen voor een mogelijke serieorder, maar de ontvangst zal waarschijnlijk de sleutel zijn voor de kansen van de afsplitsing om verder te gaan.

Naast Phelan, Rater en Thieriot zijn de uitvoerende producenten Tia Napolitano, die ook als showrunner optreedt, en Jerry Bruckheimer en KristieAnne Reed van Jerry Bruckheimer Television. CBS Studios produceert de serie.

Nieuwe afleveringen van seizoen twee worden momenteel uitgezonden op vrijdagavond om 21.00 uur en kunnen worden gestreamd via Paramount+.
Vorige aflevering
I Do
I Do
02x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Fire Country