Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Trailer voor laatste afleveringen van Firefly Lane

Trailer voor laatste afleveringen van Firefly Lane

De trailer van seizoen 2B begint met een blik op Tully's verblijf in Antarctica en eindigt met de grote reünie van Tully en Kate.
De laatste afleveringen van de serie, die op donderdag 27 april verschijnt, vullen ook enkele gaten in eerdere tijdsperioden op, waaronder Kate's relatie met haar Britse vriend Theo, die haar in de trailer een aanzoek doet, en Johnny's eerste huwelijk met Kate (en mogelijk ook zijn eerste aanzoek). Het biedt ook enkele 'onthullende' Tully-Danny updates.

13321 Firefly Lane foto 1

"Waarom duurde het zo lang?" vraagt Kate wanneer Tully haar komt opzoeken in haar huis.

De twee levenslange vriendinnen waren een tijdje van elkaar vervreemd nadat Kate (Sarah Chalke) de banden had verbroken na het auto-ongeluk dat Tully (Katherine Heigl) kreeg met Kate en Johnny's dochter Darah in de auto. Kate veranderde van gedachten in de finale van seizoen twee. Nadat bij haar kanker was geconstateerd, klopte ze bij Tully aan, maar ze miste haar op een minuut na toen Tully, kapot van het einde van hun vriendschap, vertrok om een documentaire te filmen op Antarctica.

Firefly Lane, dat eindigt met het huidige tweede seizoen, werd gecreëerd door Maggie Friedman op basis van het boek van Kristin Hannah. Friedman is uitvoerend producent en showrunner. Heigl en Shawn Williamson produceren ook samen met Michael Spiller en Stephanie Germain.

Hieronder nog wat enkele foto's van de laatste afleveringen van Firefly Lane:

13321 Firefly Lane foto 2

13321 Firefly Lane foto 3

13321 Firefly Lane foto 4

13321 Firefly Lane foto 5

13321 Firefly Lane foto 6

13321 Firefly Lane foto 7

13321 Firefly Lane foto 8

13321 Firefly Lane foto 9

13321 Firefly Lane foto 10
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten