Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
AVROTROS onthult officiële trailer voor achttiende seizoen Flikken Maastricht

AVROTROS onthult officiële trailer voor achttiende seizoen Flikken Maastricht

Het wachten wordt beloond; seizoen achttien alweer van Flikken Maastricht is vanaf februari te zien op NPO 1.
Wolfs (Victor Reinier) en Eva (Angela Schijf) komen weer de nodige uitdagingen tegen en Marion werkt hard aan haar herstel na de diagnose PTSS.

In de laatste aflevering van het zeventiende seizoen werd Maurice, de broer van Eva, geraakt door kogels van haar collega Wolfs.

Flikken Maastricht

Over twee weken, op vrijdag 2 februari, gaat het nieuwste seizoen van Flikken Maastricht van start bij de NPO en nu is de officiële trailer onthuld door AVROTROS. De politieserie speelt zich af in (de omgeving van) de hoofdstad van Limburg en volgt agenten Eva van Dongen en Floris Wolfs.

In de finale van seizoen zeventien werd Maurice, de broer van Eva, geraakt door kogels van haar collega Wolfs. Over twee weken zie je dus hoe dit afloopt, hoewel de trailer vooral veel actie en weinig dialoog bevat. Flikken Maastricht wordt overigens niet alleen op televisie goed bekeken: vorig jaar stond de serie op de derde plek (na Oogappels en Dag & Nacht) in de top tien met de meest gestreamde series op NPO Start.

Seizoen achttien van Flikken Maastricht heeft dertien afleveringen.

Je geheugen opfrissen? Vanaf vrijdag 26 januari kun je de laatste aflevering van seizoen zeventien, getiteld Maurice, een week lang zonder account terugkijken via NPO Start. Dit kan tot vrijdag 9 februari. Daarna kun je alleen met een NPO Plus account alle seizoenen en afleveringen terugkijken.

Hieronder kun je de trailer voor Flikken Maastricht seizoen achttien bekijken.
Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten