Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

’Nieuwe serie Floddder komt er waarschijnlijk aan’

Tatjana Simic heeft verklapt dat er plannen zijn rondom de hitserie Flodder. In een interview met RTL Boulevard hintte ze naar een remake van de komedie over het asociale gezin.

“Het heeft niks met mijzelf te maken, maar er gaat wel iets komen”, zei de actrice. Zelf ziet ze het op 54-jarige leeftijd niet meer zitten om weer in de huid van Kees te kruipen, maar ze heeft wel al haar opvolger voor een remake in gedachten: Marieke Elsinga.

“Marieke is een ondeugend lekker wijf”, vindt Tatjana. “Kees Flodder is een heel ondeugend meisje, maar ze is gewoon one of the boys, dat is heel belangrijk. Ze doet veel met haar broers en doet alles voor ze.”

Flodder was een Nederlandse komedieserie van de zender Veronica. De serie ging in première in oktober 1993 en liep tot en met 1998. Welke zender nu interesse heeft voor een vervolg is nog onduidelijk.

Het volstrekt asociale gezin Flodder is in de serie te zien in de chique buurt Zonnedael. De moeder is de baas in het gezin en maakt zich verdienstelijk met het stoken van jenever. De zonen zijn niet onbekend bij de politie en de welgevormde dochter Kees neemt het niet zo nauw met de zeden. Keer op keer ontstaan er spanningen en irritaties met de buurtbewoners en dit leidt uiteraard tot allerlei komische situaties.
Vorige aflevering
Quarantaine
Quarantaine
05x13
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_MirikaLJ
04 maa 2018 08:14 -
Ik ben erg benieuwd of ze dezelfde sfeer neer kunnen zetten als ze zo graag een remake willen maken in plaats van generaties verder te springen. Ik ga in elk geval zeker wel de serie proberen!
Reageer
Flodder