Food Unwrapped

8,0 / 10
25 min
Documentaire, Kookprogramma
Volg deze serie
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Seizoen 1, Aflevering 4

Olives and Beer

This episode explores the difference between green and black olives, and why not everything that goes into beer processing is listed in the ingredients. Matt travels to South Africa to visit one of the country's largest olive orchards in the Western Cape, where he discovers that black olives are just riper green olives, but that both need a year's soaking in brine to make them edible. In Spain, Kate is shown how mass production factories make super black olives found in pizza and salads. And Matt heads to a small brewery near Belfast to discover if it really is just water, hops, barley and wheat in beer.
Gastrollen:
Geen gastrollen bekend
Auteur:
Nog onbekend
Regisseur:
Nog onbekend
Uitgezonden op:
1 Oktober 2012, 00:00
Reacties (0)
Er zijn nog geen reacties geplaatst
Food Unwrapped