Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Netflix geeft trailer vrij voor nieuwste Harlan Coben-serie Fool Me Once

De trailer van Netflix's nieuwste Harlan Coben-verfilming Fool Me Once is verschenen.

De serie heeft Michelle Keegan (Our Girl), Adeel Akhtar (Sweet Tooth), Richard Armitage (Stay Close), Joanna Lumley (Finding Alice), Emmett J. Scanlan (Kin (2021)) en Dino Fetscher (Foundation (2021)) in de hoofdrollen en is de nieuwste in een lange reeks Netflix-series van Coben.

Fool Me Once

De serie volgt Maya (Keegan), die in het reine probeert te komen met de brute moord op haar man Joe (Armitage). Maar wanneer Maya een nanny-cam installeert om haar jonge dochter in de gaten te houden, is ze geschokt wanneer ze een man in haar huis ziet van wie ze dacht dat hij dood was. DS Sami Kierce (Akhtar) leidt het moordonderzoek naar Joe's dood terwijl hij worstelt met zijn eigen geheimen.

Netflix heeft al verfilmingen gemaakt van romans van Coben, waaronder The Stranger (2020), Safe en Stay Close via een grote deal die in 2018 werd gesloten.

Fool Me Once wordt geproduceerd door Nicola Shindler's Quay Street, dat ook achter ITV's After the Flood en de aankomende Amazon Prime Video serie Dead Hot zit. Shindler, die al lange tijd samenwerkt met Coben, is uitvoerend producent van Fool Me Once met Coben, Danny Brocklehurst en Richard Fee.

Hieronder kun je de trailer voor Fool Me Once bekijken.
Vorige aflevering
Episode 8
Episode 8
01x08
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Fool Me Once