Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Startdatum en trailer voor vierde seizoen Apple TV's For All Mankind

For All Mankind keert terug naar Apple TV+ voor het vierde seizoen. De streamingdienst heeft een startdatum in november aangekondigd met de release van een trailer en first-look foto's.

Met Joel Kinnaman, Michael Dorman, Shantel Vansanten, Wrenn Schmidt, Sarah Jones, Jodi Balfour, Sonya Walger, Krys Marshall, Cynthy Wu, Casey Johnson en Coral Pena in de hoofdrollen, toont de serie een alternatieve historische tijdlijn van de ruimterace. Seizoen vier zal een tijdsprong van acht jaar maken en de kijkers meenemen naar de 21e eeuw.

De serie werd in juli 2022 vernieuwd met een vierde seizoen met tien geproduceerde afleveringen.

14044 For All Mankind s4 foto 1

Apple TV+ heeft meer onthuld over de terugkeer van de serie in onderstaand persbericht:

"Apple TV+ heeft vandaag een eerste blik geworpen op seizoen vier van For All Mankind, de populaire en veelgeprezen ruimtedramaserie van Ronald D. Moore, genomineerd voor de Golden Globe en Emmy Award, en Ben Nedivi en Matt Wolpert, genomineerd voor de Emmy Award. Het vierde seizoen van tien afleveringen maakt zijn langverwachte wereldwijde debuut op vrijdag 10 november 2023 op Apple TV+, gevolgd door elke vrijdag een nieuwe aflevering tot en met 12 januari 2024.

In de acht jaar sinds seizoen drie is Happy Valley het nieuwe millennium ingeschoten en heeft het zijn voetafdruk op Mars snel uitgebreid door voormalige vijanden in partners te veranderen. Nu in 2003 is de focus van het ruimteprogramma gericht op het vangen en ontginnen van zeer waardevolle, mineraalrijke asteroïden die de toekomst van zowel de aarde als Mars kunnen veranderen. Maar sluimerende spanningen tussen de bewoners van de nu uitdijende internationale basis dreigen alles waar ze naartoe werken teniet te doen.

De ensemblecast die terugkeert in seizoen vier bestaat uit Joel Kinnaman, Wrenn Schmidt, Krys Marshall, Edi Gathegi, Cynthy Wu en Coral Peña, samen met de nieuwe vaste castleden Toby Kebbell (Servant), Tyner Rushing (Under the Banner of Heaven), Daniel Stern (Manhattan) en Svetlana Efremova (Spinning Out).

For All Mankind is gemaakt door Emmy Award-winnaar Moore en Emmy-genomineerden Nedivi en Wolpert. Nedivi en Wolpert fungeren als showrunners en produceren samen met Moore en Maril Davis van Tall Ship Productions, evenals David Weddle, Bradley Thompson en Seth Edelstein.

For All Mankind wordt geproduceerd door Sony Pictures Television. De eerste drie seizoenen van For All Mankind zijn nu beschikbaar om te streamen op Apple TV+."

Hieronder kun je de eerste foto's en trailer voor For All Mankind seizoen vier bekijken.

14044 For All Mankind s4 foto 2

14044 For All Mankind s4 foto 3

14044 For All Mankind s4 foto 4

14044 For All Mankind s4 foto 5

14044 For All Mankind s4 foto 6
Video on youtube
Vorige aflevering
Perestroika
Perestroika
04x10
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_BlackBiker
16 sep 2023 14:18 - 16 sep 2023 14:18
Ik was er eigenlijk na het derde seizoen wel klaar mee. Maar wie weet, wordt het weer een beetje zoals de eerste twee seizoenen. Ik ga het proberen, maar als er weer van die GTST soap verhaallijnen gaat beginnen, dan heb ik het snel gezien....
Reageer
For All Mankind