Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

For All Mankind onthult trailer voor het vierde seizoen

Apple TV+ onthulde op de New York Comic Con de trailer voor het vierde seizoen van het Apple TV+ ruimtedrama For All Mankind.

In de acht jaar sinds het einde van seizoen drie heeft Happy Valley zijn aanwezigheid op Mars snel uitgebreid door voormalige vijanden in partners te veranderen. Nu in 2003 is de focus van het ruimteprogramma gericht op het vangen en ontginnen van zeer waardevolle, mineraalrijke asteroïden die de toekomst van de aarde en Mars kunnen veranderen. Maar sluimerende spanningen tussen de bewoners van de nu uitdijende internationale basis dreigen alles waar ze naartoe werken teniet te doen.

For All Mankind

Het vierde seizoen van For All Mankind, de serie van Ronald D. Moore, Ben Nedivi and Matt Wolpert, gaat op vrijdag 10 november wereldwijd in première op Apple TV+, gevolgd door elke vrijdag een nieuwe aflevering tot en met 12 januari 2024.

Het ensemble dat terugkeert voor seizoen vier bestaat uit Joel Kinnaman, Wrenn Schmidt, Krys Marshall, Edi Gathegi, Cynthy Wu en Coral Peña, samen met de nieuwe vaste acteurs Toby Kebbell (Servant), Tyner Rushing (Under the Banner of Heaven), Daniel Stern (Manhattan) en Svetlana Efremova (Spinning Out).

Nedivi en Wolpert fungeren als showrunners en produceren samen met Moore en Maril Davis van Tall Ship Productions, David Weddle, Bradley Thompson en Seth Edelstein. For All Mankind wordt voor Apple TV+ geproduceerd door Sony Pictures Television.

De eerste drie seizoenen zijn te streamen op Apple TV+.

Hieronder kun je de trailer voor For All Mankind seizoen vier bekijken.
Video on youtube
Vorige aflevering
Perestroika
Perestroika
04x10
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
For All Mankind