Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
For All Mankind cast Mireille Enos voor het vijfde seizoen

For All Mankind cast Mireille Enos voor het vijfde seizoen

Mireille Enos is als nieuwe vaste actrice toegevoegd aan seizoen vijf van de sciencefictionserie For All Mankind.
Seizoen vier van For All Mankind begon acht jaar na de gebeurtenissen van seizoen drie, toen Happy Valley zijn voetafdruk op Mars snel uitbreidde door voormalige vijanden in partners te veranderen.

In 2003 richt het ruimteprogramma zich op het vangen en ontginnen van zeer waardevolle, mineraalrijke asteroïden die de toekomst van zowel de aarde als Mars kunnen veranderen. Maar sluimerende spanningen tussen de bewoners van de nu uitdijende internationale basis dreigen alles waar ze naartoe werkten teniet te doen.



Enos (foto) speelt Celia Boyd, een lid van de Peacekeeper Security Force op Mars.

Ze voegt zich bij de cast die bestaat uit Joel Kinnaman, Wrenn Schmidt, Krys Marshall, Edi Gathegi, Cynthy Wu, Coral Peña, Toby Kebbell, Tyner Rushing, Daniel Stern en Svetlana Efremova.

For All Mankind, geproduceerd door Sony Pictures Television voor Apple TV+, is gemaakt door Ronald D. Moore, Matt Wolpert en Ben Nedivi.

Wolpert en Nedivi fungeren als showrunners voor de serie en produceren samen met Moore en Maril Davis van Tall Ship Productions, David Weddle, Bradley Thompson, Seth Edelstein en Kira Snyder.

Alle vier de seizoenen van For All Mankind worden momenteel wereldwijd gestreamd op Apple TV+.

Enos ontving een Emmy-nominatie voor haar rol als detective Sarah Linden in The Killing van AMC. Ze is al eerder herenigd met haar The Killing-collega Joel Kinnaman in Hanna, Prime Video's dramaserie gebaseerd op de gelijknamige film van Focus Features uit 2011, en nu dus voor For All Mankind.

Enos had ook rollen in Prime Video/BBC's Good Omens, AMC's Lucky Hank en HBO's Big Love.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten