Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Costa Ronin gecast in seizoen vijf van For All Mankind

Costa Ronin maakt deel uit van de cast van seizoen vijf van For All Mankind van Apple TV+ als nieuwe vaste acteur.

Seizoen vier van For All Mankind begon acht jaar na de gebeurtenissen van seizoen drie, toen Happy Valley zijn voetafdruk op Mars snel uitbreidde door voormalige vijanden in partners te veranderen.

In 2003 richt het ruimteprogramma zich op het vangen en ontginnen van zeer waardevolle, mineraalrijke asteroïden die de toekomst van zowel de aarde als Mars kunnen veranderen. Maar sluimerende spanningen tussen de bewoners van de nu uitdijende internationale basis dreigen alles waar ze naartoe werkten teniet te doen.



Ronin (foto) speelt Lenya, een Sovjet-politicus en voormalig kosmonaut. Hij voegt zich bij Mireille Enos en de terugkerende acteurs Joel Kinnaman, Wrenn Schmidt, Krys Marshall, Edi Gathegi, Cynthy Wu, Coral Peña, Toby Kebbell, Tyner Rushing, Daniel Stern en Svetlana Efremova.

For All Mankind, geproduceerd door Sony Pictures Television, is gemaakt door Ronald D. Moore, Matt Wolpert en Ben Nedivi. Wolpert en Nedivi dienen als showrunners voor seizoen vijf en produceren samen met Moore en Maril Davis van Tall Ship Productions, evenals David Weddle, Bradley Thompson, Seth Edelstein en Kira Snyder.

Ronin, geboren en getogen in de Sovjet-Unie, is waarschijnlijk het bekendst om zijn rollen in The Americans van FX en Showtime's Homeland. Hij was vorig jaar te zien in de Netflix-serie Obliterated en heeft ook de film Once Upon a Time In Hollywood en de NBC-serie The Endgame op zijn naam staan.
Vorige aflevering
Perestroika
Perestroika
04x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
For All Mankind