Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Tweede seizoen voor Foundation

Tweede seizoen voor Foundation

Slechts twee weken na de première van het eerste seizoen heeft Apple TV+ de wereldwijde hitserie Foundation van David S. Goyer vernieuwd voor een tweede seizoen.
Foundation, met in de hoofdrol Jared Harris en Lee Pace , is gebaseerd op de trilogie van Isaac Asimov en vertelt het epische verhaal van The Foundation, een bende ballingen die ontdekken dat de enige manier om het Galactische rijk van de ondergang te redden, is om het te trotseren. De serie is afkomstig van showrunner en uitvoerend producent Goyer en Skydance Television.



De vernieuwing komt voor de vierde aflevering van 8 oktober, waarbij de resterende zes afleveringen elke vrijdag wekelijks op Apple TV+ verschijnen. Op 19 november is de seizoensfinale te zien.

"We zijn zo enthousiast om te zien hoe het wereldwijde publiek de boeiende, spannende en adembenemende sensatie van Foundation omarmt", zegt Matt Cherniss, hoofd programmering voor Apple TV+. “We weten hoe lang fans van deze geliefde Asimov-verhalen hebben gewacht om zijn iconische werk tot leven te zien komen als een visueel spectaculaire sciencefictionserie en nu kunnen we niet wachten om nog meer te laten zien van de rijk gelaagde wereld, meeslepende verhalen en verbluffende wereld- bouwen in seizoen twee.”
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (3)

Lange
8 oktober 2021, 14:43
Moet nog aan de serie beginnen, maar dit is goed nieuws! Ben erg benieuwd :-)
3
BlackBiker
8 oktober 2021, 14:57
Prima. Maar eigenlijk hadden ze helemaal niet aan de serie moeten beginnen als er niet al meerdere seizoenen zouden komen. Het verhaal omspant duizenden jaren. Dat red je niet met één seizoen. Dus hopelijk hebben ze zich al aan meer gecommit.
2
Olga2000
8 oktober 2021, 15:57
Heel goede nieuws!
1
Log in om een reactie achter te laten