Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Paramount+ vernieuwt Frasier (2023) met een tweede seizoen

Kelsey Grammer zorgt voor meer lachsalvo's want Frasier (2023) is vernieuwd met een tweede seizoen bij Paramount+.

De serie volgt Frasier Crane (Grammer) - een personage dat zijn oorsprong heeft in NBC's Cheers - in het volgende hoofdstuk van zijn leven nadat hij terugkeert naar Boston om nieuwe uitdagingen aan te gaan, nieuwe relaties te smeden en - met hoop - eindelijk een oude droom of twee te vervullen.

Seizoen twee wordt gefilmd voor een live studiopubliek in de Paramount Studios in Los Angeles.

Frasier (2023)

In Frasier speelt ook Jack Cutmore-Scott een hoofdrol als Freddy, Frasiers zoon, Nicholas Lyndhurst als Alan, Frasiers oude studievriend die universiteitsprofessor is geworden, Toks Olagundoye als Olivia, Alan's collega en hoofd van de universitaire psychologieafdeling, Jess Salgueiro als Eve, Freddy's kamergenoot en Anders Keith als David, Frasiers neef. Seizoen één had gastoptredens van de originele cast van de serie, waaronder Bebe Neuwirth en Peri Gilpin.

"Fraiser is een liefdesverhaal en ik ben erg blij dat we het mogen voortzetten. Ik ben erg blij dat onze partners bij CBS Studios en Paramount+ aan boord zijn voor nog een seizoen, en ik kan niet wachten tot de fans zien wat we in petto hebben!" zei Grammer in een verklaring.

Hoewel James Burrows, medeschepper van Cheers, heeft bevestigd dat de legendarische bar uit de moederserie voorgoed met pensioen is, heeft Grammer ideeën om nog twee vroegere castleden terug te brengen: Ted Danson als Sam Malone en Shelley Long als Diane Chambers.

"De relatie met Diane is iets dat nog steeds een beetje aan Frasier knaagt, omdat hij het gevoel had dat hij daarin faalde," vertelde Grammer Deadline op de rode loper tijdens de Emmy Awards in januari. "Het zou leuk zijn als ze elkaar erkennen... 'Ik ben blij dat je het goed hebt gedaan.'"

Hij voegde eraan toe: "Het zou alleen gebeuren als het belangrijk is voor Frasiers ontwikkeling als mens."

Op dezelfde manier ging hij in op wat er nodig zou zijn voor een reünie met Danson in dit universum.

"Als Sam Malone nog leeft en een vitale connectie heeft om Frasier naar een andere plek te laten verhuizen," deelde Grammer lachend.

Hoewel fans van de originele Frasier David Hyde Pierce graag terug zouden zien als Frasiers broer Niles, lijkt die terugkeer steeds meer onmogelijk. In december onthulde Pierce dat hij verder is gegaan en geniet van zijn tijd op het toneel en andere nieuwe projecten. De Crane erfenis gaat echter verder via zijn zoon Freddy Crane, vertolkt door Jack Cutmore-Scott.

Frasier (2023) voor Paramount+ is gemaakt door de schrijvers Chris Harris en Joe Cristalli, die samen met Kelsey Grammer, Tom Russo en Jordan McMahon de serie produceren.

De serie wordt geproduceerd door CBS Studios in samenwerking met Grammer's Grammnet NH Productions. De serie wordt gedistribueerd door Paramount Global Content Distribution buiten de Paramount+ markten.

Hieronder kun je de trailer voor het eerste seizoen van Frasier (2023) bekijken.
Video on youtube
Vorige aflevering
Reindeer Games
Reindeer Games
01x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Frasier (2023)