Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Patricia Heaton gaat gastrol in Frasier (2023) spelen

Patricia Heaton keert terug op televisie - en naar het filmen voor een live studiopubliek - met een gastrol in het tweede seizoen van Paramount+ Frasier (2023).

In het vervolg op de Emmy-winnende comedyserie speelt Heaton de rol van Holly, die nuchter, pretentieloos en openlijk spot met al te intellectuele types. Holly is afkomstig uit Boston en staat aan de bar van chique restaurants en evenementen. Ze voelt zich buitengewoon op haar gemak met wie en waar ze staat in het leven, een eigenschap die de altijd klimmende, altijd reikende Frasier (Grammer) net zo vreemd als aantrekkelijk vindt.



Dit is een reünie voor de comedy-acteurs Heaton (foto) en Grammer, die in 2007 de hoofdrol speelden in de Fox comedyserie Back to You, gemaakt door Modern Family's Steve Levitan en Christopher Lloyd. Grammer speelde daarna een gastrol in Heatons CBS-serie Carol's Second Act, waarbij de Emmy-winnende acteurs beide keren exen speelden.

Heaton heeft twee Primetime Emmy's gewonnen voor haar rol in de comedyserie Everybody Loves Raymond van CBS en een Daytime Emmy voor haar Food Network-serie Patricia Heaton Parties. Heaton is ook bekend om haar hoofdrol in ABC's langlopende comedyserie The Middle.

Ze heeft momenteel een bijrol naast Zooey Deschanel en Charlie Cox in de aankomende film Merv van Amazon MGM Studios en heeft de films Unbreakable Boy met Zachary Levi en The Ritual met Al Pacino voltooid.

Dit is Heatons eerste optreden in een televisieserie sinds Carol's Second Act in 2019.

Frasier (2023) blijft Frasier Crane (Grammer) volgen in het volgende hoofdstuk van zijn leven nadat hij terugkeert naar Boston om nieuwe uitdagingen aan te gaan, nieuwe relaties te smeden en - met hoop - eindelijk een oude droom of twee te vervullen.

In de serie spelen ook Jack Cutmore-Scott, Nicholas Lyndhurst, Toks Olagundoye, Jess Salgueiro en Anders Keith mee.

De serie komt van de schrijvers Chris Harris en Joe Cristalli, die samen met Grammer, Tom Russo en Jordan McMahon de productie verzorgen.

Frasier wordt geproduceerd door CBS Studios in samenwerking met Grammer's Grammnet NH Productions en gedistribueerd door Paramount Global Content Distribution buiten de Paramount+ markten.
Vorige aflevering
Reindeer Games
Reindeer Games
01x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Frasier (2023)