Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Bebe Neuwirth terug als Lilith in nieuwe Frasier-vervolgserie

Bebe Neuwirth terug als Lilith in nieuwe Frasier-vervolgserie

Een bekend personage keert terug voor de vervolgserie Frasier. Bebe Neuwirth, die in de originele serie de rol van Lilith vertolkte, zal die rol opnieuw vertolken in het vervolg op Paramount+.
De comedyserie van de schrijvers Chris Harris (How I Met Your Mother) en Joe Cristalli (Life in Pieces) wordt geproduceerd door Kelsey Grammer, die zijn personage, psychiater en radiopresentator Frasier Crane, opnieuw op zich neemt. In het vervolg gaat Frasier (Grammer) naar een andere stad met nieuwe uitdagingen, nieuwe relaties en een oude droom om eindelijk te vervullen.



Neuwirth (foto) is het eerste bevestigde lid van de originele serie die zich bij Grammer voegt in de vervolgserie. Neuwirth creëerde haar doorbraakrol van Lilith in de iconische sitcom Cheers en herhaalde de rol in de Frasier spin-off. Haar meest recente televisierollen omvatten een vaste rol in HBO Max's Julia en terugkerende rollen in onder andere Duncanville, The Good Fight en The Flight Attendant.

Wanneer ze weer samenkomen op Freddy's verjaardagsfeestje, is Lilith (Neuwirth), in klassieke vorm, verre van blij dat ze zoon Freddy (Jack Cutmore-Scott) moet delen nu Frasier (Grammer) weer in Boston woont. Wat begint als een leuk feestje met vrienden en familie, wordt onvermijdelijk een confrontatie tussen Lilith en Frasier.

De cast bestaat verder uit Nicholas Lyndhurst als Alan, Toks Olagundoye als Olivia, Jess Salgueiro als Eve en Anders Keith als David.

Harris en Cristalli produceren de serie samen met Grammer, Tom Russo en Jordan McMahon. Zoals eerder aangekondigd zal James Burrows (Raised by Wolves (2020)) de eerste twee afleveringen regisseren. Frasier wordt geproduceerd door CBS Studios in samenwerking met Grammer's Grammnet NH Productions.
Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten