Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

On My Block spin-offserie Freeridge door Netflix gecanceld

Netflix heeft Freeridge na één seizoen geschrapt. De spin-offserie van On My Block keert niet terug voor een tweede seizoen op de streamingdienst.

Freeridge werd gemaakt door Lauren Iungerich, Eddie Gonzalez, Jeremy Haft, Jamie Dooner en Jamie Uyeshiro.

De coming-of-age comedyserie voor tieners heeft Keyla Monterroso Mejia, Bryana Salaz, Tenzing Norgay Trainor, Ciara Riley Wilson en Peggy Blow in de hoofdrollen, met Zaire Adams, Paula Garces, Eric Gutierrez, JeanPaul SanPedro, J.R. Villarreal en Michael Solomon in terugkerende rollen.

Het verhaal volgt broer en zus rivalen Gloria (Mejia) en Ines (Salaz) en hun vrienden Demi (Wilson) en Cameron (Trainer) die in de binnenstedelijke wijk van Los Angeles wonen die bekend staat als Freeridge. Hun leven wordt op zijn kop gezet wanneer ze een vloek ontketenen die duister ongeluk in hun leven brengt.

Freeridge

De spin-off werd in september 2021 in serie besteld, vooruitlopend op de lancering van het vierde en laatste seizoen van On My Block. Netflix bracht het eerste seizoen van acht afleveringen van Freeridge uit op 2 februari van dit jaar.

Waarom werd de serie geannuleerd? Een vloek? De serie stond één week op Netflix' Top 10-lijst voor Engelstalige series met 8,3 miljoen bekeken uren. Daarna zakte het van de lijst. Tegenwoordig zijn nieuwe Netflix series die in hun eerste week niet de 100 miljoen kijkuren halen vaak gedoemd om geannuleerd te worden. Het lijkt erop dat Freeridge geen uitzondering is.
Video on youtube
Vorige aflevering
Thanksgiving
Thanksgiving
01x08
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Freeridge