Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Startdatum en trailer voor tweede seizoen voor MGM+'s science fiction-horrorserie From

Startdatum en trailer voor tweede seizoen voor MGM+'s science fiction-horrorserie From

From maakt zich op voor zijn tweede seizoen op MGM+ (de nieuwe naam voor EPIX). De streamingdienst heeft een trailer vrijgegeven waarin de terugkeer van de sci-fi horrorserie van John Griffin wordt gedeeld.
Met in de hoofdrollen Harold Perrineau, Catalina Sandino Moreno, Eion Bailey, Hannah Cheramy, Simon Webster, Ricky He, Chloe Van Landschoot, Shaun Majumder, Corteon Moore, Pegah Ghafoori, David Alpay, Elizabeth Saunders, Elizabeth Moy en Avery Konrad, volgt de MGM+ serie een klein stadje dat een dodelijk geheim heeft en degenen die het bezoeken in de val lokt.

Het eerste seizoen van tien afleveringen eindigde in april vorig jaar.

13220 From s2 foto

Over de plot van seizoen twee is het volgende bekendgemaakt:

"FROM ontrafelt het mysterie van een nachtmerrieachtige stad die iedereen die er binnenkomt in de val lokt. Terwijl de onwillige bewoners vechten om een gevoel van normaliteit te behouden en een uitweg zoeken, moeten ze ook de bedreigingen van het omringende bos overleven - inclusief de angstaanjagende wezens die tevoorschijn komen als de zon ondergaat.

In seizoen twee komen verborgen waarheden over de aard en de angstaanjagende oorsprong van het stadje aan het licht, terwijl het leven van de bewoners in chaos wordt gedompeld door de komst van mysterieuze nieuwkomers."

Het nieuwe seizoen arriveert op zondag 23 april.
Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten