Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Horrorserie From vernieuwd met een derde seizoen door MGM+

Horrorserie From vernieuwd met een derde seizoen door MGM+

MGM+ heeft de serie From verlengd voor een derde seizoen. Het tweede seizoen was eerder deze week al afgelopen.
In de sci-fi horrorserie From spelen Harold Perrineau, Catalina Sandino Moreno, Eion Bailey, Hannah Cheramy, Simon Webster, Ricky He, Chloe Van Landschoot, Corteon Moore, Pegah Ghafoori, David Alpay, Elizabeth Saunders, Elizabeth Moy, Avery Konrad, Scott McCord, Nathan D. Simmons, Kaelen Ohm, Angela Moore, AJ Simmons en Deborah Grover de hoofdrollen.

From

Het verhaal draait om een nachtmerrieachtig stadje in Midden-Amerika dat iedereen die er binnenkomt in de val lokt. Terwijl de onwillige bewoners vechten om een gevoel van normaliteit te behouden en een uitweg zoeken, moeten ze ook de bedreigingen van het omringende bos overleven, waaronder angstaanjagende wezens die tevoorschijn komen als de zon ondergaat.

Sheriff Boyd Stevens (Perrineau) heeft strenge regels ingesteld in het stadje om de orde te handhaven en de bewoners veilig te houden. Na een auto-ongeluk komen Jim en Tabitha Matthews (Bailey en Moreno) vast te zitten in het stadje. Samen moeten ze een manier vinden om hun kinderen - Julie (Cheramy) en Ethan (Webster) - veilig te houden terwijl ze wanhopig op zoek zijn naar een weg terug naar huis.

De kabelzender (die geen deel uitmaakt van het Nielsen-classificatiesysteem) heeft gezegd dat From de op één na populairste serie is, na Godfather of Harlem.

Het tweede seizoen van From eindigde met een cliffhanger toen de ware aard van de stad duidelijk werd. Het derde seizoen wordt volgend jaar verwacht. MGM+ kondigde de verlenging aan via sociale media.



"De eerste twee seizoenen van From boeiden critici en fans, die een bloeiende online community hebben gevormd die week na week de puzzelstukjes in elkaar probeert te passen terwijl de geheimen van de nachtmerrieachtige stad - en mogelijk daarbuiten - langzaam worden onthuld," zegt Michael Wright, hoofd van MGM+. "We kunnen niet wachten tot de fans de verrassingen in seizoen drie zien, dat meer angsten en mysteries belooft, maar ook meer antwoorden."

"We zijn zo dankbaar voor de steun van onze fans en Fromily dit seizoen. We hebben nog veel meer te vertellen ... en schokkende, vreemde wegen te bewandelen, met veel antwoorden onderweg," aldus uitvoerend producent en regisseur Jack Bender.

Bekijk hieronder een trailer van het eerste seizoen van From.
Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten